A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az indiai miniszter szerint a nők tehetnek róla ha megerősz@kolják őket, a farmert is betiltaná

Újabb nagy port kavart az indiai emberi erőforrások miniszterének kijelentése.
A miniszter azt mondta, az elszaporodó nemi erősz@kos esetek miatt a nők sz3xuáIis felszabadulása áll, mert ennek köszönhetően hajlandóak megjelenni olyan területeken is, ahol férfiak vannak – így maguknak köszönhetik, ha megerősz@kolják őket.

Satyapal Singh indiai miniszter ezek után további kijelentéssel botránkoztatta a világot. Most a farmert hordó nők miatt emelte fel a hangját – írja az Independent.
Egyetlen férfi sem fog elvenni egy olyan nőt, aki farmert hord a kapcsolatuk alatt
– közölte a miniszter egy diákoknak tartott előadáson. Ezek után azt tanácsolta a teremben ülő lányoknak, hogy amennyiben arról álmodnak, hogy valaha is megházasodnak, akkor szabaduljanak meg mindentől, ami a nyugati kultúra részét képezi.

A férfiak esetében is talált olyan alkalmakat, amikor a farmerviselés bűnnek számít: szerinte a magasabb vallási pozíciót betöltő férfiaknak kéne száműzniük a ruhatárukból a farmert.

Singh szavai az indiai parlamentben is komoly vitát váltottak ki, mivel sokan szeretnék oldani a szigorú vallási szabályokat, amelyek a ruházkodásra vonatkoznak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések