A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az Európába özönlött migránsoknak mind itt kellene maradniuk, mert nagy szükség van rájuk – az EU migrációs biztos szerint

A migráció, a mobilitás és a sokszínűség az új norma, és a politikánkat is ehhez kell igazítanunk – állítja nemrégiben megjelent cikkében Dimitrisz Avramopulosz, az EU migrációs biztosa. A teljes mértékben liberális ideológiák hatása alatt álló politikus az új uniós menekültügyi rendszer segítségével a gazdasági bevándorlók előtt is szélesre tárná Európa kapuit, mint írja, többek közt gazdasági és szociális szükségszerűségből.
Valóban nem sok jót várhat Európa migrációs kérdésekben, ha az Unió migrációs biztosa, Dimitrisz Avramopulosz teljes mértékben a liberális ideológiák befolyásoltsága alatt áll. Mint a Politico által nemrégiben közölt cikkéből kiderült, Avramopulosz szerint például a már Európába özönlött migránsoknak mind maradniuk kellene. Mint fogalmaz,

az EU tavaly 700 ezer embernek nyújtott biztonságot, de azt is el kell érnünk, hogy otthonra is leljenek. Ez nemcsak erkölcsi kötelesség, hanem gazdasági és szociális szükségszerűség is idősödő kontinensünkön.

Az uniós biztos a kötelező betelepítési kvóta kapcsán fellebbenti a fátylat Brüsszel legújabb tervéről, ennek keretében egy új, és sokat sejtetően közös menekültügyi rendszert dolgoznának ki, amelynek a célja az integráció és a befogadás. A tervezet a ténylegesen üldözött menekültek mellett a gazdasági migránsok előtt is megnyitná az utat.
A migráció, a mobilitás és a sokszínűség az új norma, és a politikánkat is ehhez kell igazítanunk
- szögezi le az ember, aki az unió migrációs biztosa.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések