A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A fiatal lányt megerősz@koló és meggyilkoló migráns hiába vallotta magát kiskorúnak, nem az

A gyiIk0s bevándorló apja rántotta le a leplet fia életkoráról.
A gyiIk0s afgán illegális bevándorlóról kiderült, hogy hazudott a hatóságoknak az életkoráról, mikor azt állította, kiskorú migránsként érkezett Németországba. Hussein Khavari a férfi, aki megerősz@kolta majd meggyilkolta a 19 éves Maria Ladenburgert, többször is megvezette a német hatóságokat.

Először a fogmintájának elemzése után derült ki, valójában sokkal idősebb, mint ahány évesnek mondja magát.

Khavari a rendőrségi kihallgatásán elmondta, hogy ő bociszemű kiskorú bevándorlóként ment Németországba és csak 16 éves. Az egész sztori már akkor sántított, azonban ma végképp padlót fogott. A Bild beszélt a migráns apjával –akiről egyébként azt állította, hogy már meghalt–, aki a lapnak elmondta, a gyereke
1984. január 29-én született”
– ezt pedig hivatalos dokumentumokkal is igazolni tudja.

A gyiIk0s “kiskorú” bevándorló már 33 éves.

Maria Ladenburger holttestét tavaly októberben találták meg a hatóságok Freiburg közelében. Az egyetemista lány egy buliból tartott hazafelé, mikor megtámadta a migráns, megerősz@kolta majd megfojtotta, holttestét pedig a Dreisam folyóba dobta. Az áldozat apja az a Clemens Ladenburger, aki az Európai Bizottság egyik szervezeténél volt magas rangú beosztott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések