A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A 444 megpróbálta magát benyalni a Momentumnak, de lebuktak

Tegnap este Urfi Péter a 444 (vagy Soros Gyuri bácsi) újdonsült fiúja, fogta magát, felcsapta az internetet, tetszőlegesen kiválasztott egy jó kiállású ellenzéki politikust, majd a függetlenobjektív tájékoztatás jegyében készpénznek vette azt, amit az adott politikus állít magáról, és meg is írta a Gazdája lapjába.
Most újabb képet festhetünk arról, hogy nagyjából miként működik a sorosista irányítás alatt álló droidszázad.

Urfi Péter újságíró, a Soros által kitartott 444 munkatársa fogta magát és miután megkapta a napi parancsot, ellátogatott a Momentum nevű párt elnökének, név szerint Galván Tivadar, Fekete Győr András Facebook – oldalára, ahol rábukkant arra a bejegyzésre, amelyben az Elnök Úr épp kezet ráz egy kopasz, szemmel láthatóan brüsszelita politikussal. Az éles szemű, elfogulatlan, nem propagandista újságíró Fekete-Győr András posztjából kiderítette, hogy a fiatal politikus meghívására az Európai Unió második embere (az első Merkel, a második is Merkel, és a harmadik is Merkel, de ezt most hagyjuk, majd a választások után minden bukott politikusnak az Oktogonon tartok ingyen felkészítőt a döntéshozatali mechanizmusokról) Magyarországra látogat.

Még egyszer vegyük át: a 444 minden utólagos ellenőrzés nélkül bevette, hogy egy pályakezdő fiatal aki életében még egy percet nem dolgozott, a GDP-t egy forinttal nem emelte, fogja magát lemegy Brüsszelbe, majd szól a Timmermansnak, hogy el kéne jönni Pestre mert Orbánékat jól fel kéne kérdezni, és erre Timmermans azt mondja, hogy IGEN. Kedves András köszönöm, hogy hívott, hamarosan indulok.

Kedves olvasónk: így működik a vágyvezérelt újságírás és a vágyvezérelt politika.

Az igazság ezzel szemben az, hogy: az Európai Unió belső szabályzata értelmében biztosok pártok meghívására sehová sem utazhatnak. Csak és kizárólag az adott állam hivatalos meghívásainak tehetnek eleget. A törvények szerint a Bizottság nem is avatkozhatna bele egy másik állam belügyeibe. Timmermans valószínűleg udvariasságból annyit mondhatott, hogy majd egyszer ellátogat ide is. Mert amúgy kötelessége. Ezt sikerült a 444-nek és Fekete-Győrnek picit másképp tálalnia.

Amúgy az elfogulatlan és független 444 -nek sikerült annyira objektíven tájékoztatnia a nagyérdeműt Fekete-Győr András posztjáról, hogy a következő szószerkezeteket használták a cikkben:

* a Soros-tervet nemrég egyszerűen röhejesnek nevező Frans Timmermans
* Fekete-Győr András nagyon lelkesen nyilatkozott róla
* Timmermans olyanokat is mondott ifjú politikustársának, hogy . . .

Mi ez ha nem szerelem?

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések