A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Teleszaladt Dzsordzsibácsi nadrágja, el is szólta magát gyorsan ….

Komolyan mondom, Dzsordzsi bácsit megszerettem. Különösen azóta, hogy hivatalos nevén, George Sorosként ma interjút adott a Financial Timesnak (FT). 
Ennél jobbat nem is tehetett volna. Megszólalásával ugyanis pontosította a Soros-tervet. Nem azt mondta, hogy nincs ilyen terv, hanem azt, hogy nagyon is van, csak éppen pontosítani kell: amit például ő 2015-ben leírt, azt egy évvel később módosította. Tehát most szerinte nem az ’évi egymillió migránst kell befogadni tervrészlet’ az érvényes, hanem a 2016-os verzió fut, amelyben már 300 ezerre mérsékelte a számukat.

Olyan jó hozzánk, Kedves Dzsordzsi bácsi! Ezzel ugyanis két legyet ütött egycsapásra. Részint rögzítette, hogy igen, nagyon is szándékában van a migránsok európai betelepítése, részint semmibe vette azon nemzeti kormányok akaratát, amelyek elvi okokból nem 300 ezret, de egyetlen egy gazdasági bevándorlót sem óhajtanak befogadni. Ilyen Magyarország is. És azt sem vonta vissza nagyszerű nyilatkozatában, hogy két éven keresztül minden migránsnak 9 millió forint értékű szociális juttatást kell az országoknak biztosítania. Ennek forrása pedig a kelet-európai országoknak a felzárkóztatás érdekében megszavazott kohéziós alap lehet, illetve a mezőgazdasági támogatások megkurtításából származó forrás. Tehát esetünkben a magyar emberek megrövidítésével akarná a migránsokat „meghosszabbítani”, miközben a magukat hitelesen igazolni is képtelen emberek között tömegesen bújhatnak meg terroristák, ahogy ezt az elmúlt két évben elkövetett európai merényletek sorozata sajnos be is igazolta. S amitől a brüsszeli bürokraták is reszketnek, azért cserélték le az Európai Bizottság épületének dzsihadista gyökerekkel rendelkező személyzetét a gépkocsivezetőktől a takarítókig.

Dzsordzsi bácsi – hál’ Istennek – tovább mosdatja a szerecsent azzal, hogy ő a korábbi írásaiban az önkéntesség elvét szorgalmazta mind a befogadó országok, mind pedig az érkező migránsok esetében, akik maguk választhatnak arról, mely országban akarnak élni. Ez azonban ellentmond a magyar kormány politikájának, zokogja nyilatkozatában. Csak azt nem veszi észre, hogy az ő elképzeléseit „túllihegő” Európai Parlament általa jól megfizetett lobbista képviselői már arról határoztak, hogy – felső és mennyiségi korlát nélkül –kötelezően be kell fogadni a migránsokat. Ha ezt valamely ország megtagadja, akkor annak bizony anyagi következményei lesznek.

Hol van itt az önkéntesség elve, Dzsordzsi bácsi? Vagy Ön szerint illő dolog a nyilvánosság előtt hazudozni, az Ön szavaival éve „szándékosan félrevezetni” a közvéleményt, ugyanakkor a színfalak mögött ennek az ellenkezőjére utasítani Brüsszel bürokratáit és az Európai Parlament képviselőit?

Nem gondolja, hogy cinkelt lapokkal játszik, Dzsordzsi bácsi?

Most, amikor szorul a hurok, amikor Orbán Viktor arról beszél, hogy a titkosszolgálatoknak is vizsgálniuk kellene a civil szervezeteknek, az úgynevezett Soros-hálózatnak a működését, akkor hirtelen fontossá vált személyesen is kiállni a világ elé és nyilatkozatban gyalázni a magyar kormányt, élén Orbán Viktorral? Netán be betojni méltóztatott, Dzsordzsi bácsi, hogy a titkosszolgálati eljárások nemcsak a kormány megdöntésére az ellenzékkel karöltve szervezkedő „civil” szervezeteit, NGO-it buktatja le, hanem rámutatnak azokra az emberekre is, akik vezető szerepet játszanak ebben az aljas, demokráciát tagadó munkában?

Ön szerint ezek az emberek európai értékeket védenek? A kereszténység száműzése, a karácsonyfák kikukázása a kontinensről ön szerint európai érték? A férfi és a nő mellé a harmadiknemű szörnyetegek bevezetése európai érték? A nemzetállamok lerombolása, a kevert népességű Európai Egyesült Államok létrehozatala szintén az öreg kontinens értékei közé tartozik? Netán a terroristák több száz halottat követelő esztelen robbantásaira, a közbiztonság szétzilálására vágyakoznak Ön szerint a németek, az olaszok, a lengyelek, a magyarok?

Vagy csak egy eszement pénzember akarja a bevándorló áradaton keresztül saját maga és üzleti köreinek merkantilista érdekeit Európára oktrojálni?

Azért tesz meg mindet Orbán Viktor levadászására, hogy eltakarítsa az útból azt az őszinte ember, aki kezdettől fogva nyíltan ki meri mondani ország-világ előtt a magyar nemzet érdekét? Az európai emberek érdekét? Azt, hogy Soros György áll a migrációs disznóságok hátterében? Kezd rádöbbeni Dzsordzsi bácsi, hogy ezt már Európa népei is tömegesen kezdik látni és érteni, amit a választási eredmények vissza is igazolnak?

Gyengülnek és buknak az emberi Dzsordzsi bácsi, veszi észre? Hollandiától Franciaországon át egészen Németországig, hogy Ausztriát vagy Csehországot ne is emlegessük. Azért kell nekimenni Orbán Viktornak, hogy ne verje tovább a dobot, hogy ne ébressze öntudatukra azokat az európai embereket, akik esetleg még nem tudnák, miről van szó?

Rossz hírem van, Dzsordzsi bácsi! Elkésett! Nagyon elkésett.

Nem véletlenül mondta Orbán Viktor: „Csak idő kérdése és nemcsak Magyarországon, de egész Európában, sőt az egész nyugati világban győzni fogunk.” Mert az emberek már tudják, hogy az igazi ellenségük a liberalizmus, a hazudozással egyenlő polkorrekt beszéd és személesen Dzsordzsi bácsi alapítványaival, NGO-ival, civil szervezeteivel, „demokratikus” politikai pártjaival, eltartott EP-képviselőinek hadával együtt.

S bár az Ön hadserege hatalmas, de Európa 550 milliós vagy az USA többségében Trumpra szavazó 300 milliós lakossága azonban még annál is nagyobb erőt képvisel. Sokkal nagyobbat.

Mai nyilatkozatából pedig ordít, hogy a pénzén kívül nincs muníció a tarsolyában.

Az, hogy antiszemitizmussal vádolja a magyar kormányt a Soros-plakátok miatt, az akkora baromság, hogy nem is illik Önhöz ilyet mondani. Az emberek a bevándorlás elleni határozott kiállásukkal ugyanis a magyarországi zsidóságot is védik az Ön galád szándékaitól és eddig aljas tetteitől. Eddig is azért nyilvánítottak többször véleményt több millióan az Ön kéretlen nyomulása ellen, mert ez családjukat, nemzetüket, hitüket, kultúrájukat veszélyezteti. S ezért vesznek részt most is milliószám a nemzeti konzultáción. Ehhez képest valakinek a származásának Ön által sunyin vélelmezett firtatása – aminek a tettekhez semmi köze – finoman szólva nem tétel. Csak azért teszi, hogy hazugságaival megpróbálja elhallgattatni a kormányt. Egyébként hallott róla, hogy az Ön barátai, harcostársai a baloldalon Magyarország rasszista pártját, annak antiszemita megnyilatkozásokkal politikai tőkét kovácsoló vezetőjét, Vona Gábort akarják tisztára mosni annak érdekében, összefoghasson a bal a szélsőjobbal a választási siker érdekében? Dzsordzsi bácsi üzleteinek érdekében! A kerítésdöntés érdekében! A migránsok beeresztése érdekében! Vagy a nyilvánvaló antiszemitizmusra Ön nem fogékony, csak arra, amit Ön a saját érdekei szempontjából annak minősít, hogy valakit ezzel megpróbáljon igaztalanul elhallgattatni, földre bunkózzón?

Ne legyen nevetséges, Dzsordzsi bácsi. Ön egy 87 évesen úr, őrizze meg a méltóságát! Ne beszéljen hülyeségeket!

Ezért ne vádolgassa hálátlansággal Orbán Viktort, mert elfogadta az Ön támogatását tanulmányaihoz a kommunista rendszer lebontása érdekében. Úri ember ilyet nem tesz! Nyilván Ön is önzetlenül, legjobb meggyőződése szerint segített neki! Egy népellenes rendszert akart sírba tenni az Ön közreműködésével, ami sikerült is. Örüljön neki! Ez az igazi siker! Legalább valami pozitívumot is lehet a nevéhez kapcsolni szülőföldjéhez, Magyarországhoz fűződő viszonyában.

Ezek az Ön gyenge és méltatlan érvei mind azt bizonyítják, hogy Önnek pénze és érdekei ugyan vannak, de igazsága egyáltalán nincs. A valóság páncélján (kerítésén) kicsorbulnak harcosai szablyáinak suhintásai.

Igen, háború van! Ön láthatatlan hadseregével megtámadta Magyarországot, Európát, a magyarok pedig védekeznek. Önvédelemből, mert nem akarnak elpusztulni. De nem erőszakkal, csupán azzal, hogy nyilvánosságra hozzák az Ön viselt dolgait.

És tudja meg, hogy a disznóságai ellenére magának sem akarnak semmi rosszat. Csak azt, hogy hagyjon minket békén!

Végezetül vagy egy rossz és egy jó hírem, Dzsordzsi bácsi.

A rossz: a magyarok a végsőkig kitartanak Orbán Viktor mellett!

A jó: ostoba levele miatt változatlanul szeretem!

Várom a következőt!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések