Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Te is szereted a paradicsomos káposztát fasírttal? Itt van hozzá a legjobb recept

A paradicsomos káposzta egy igazi hagyományos étel, gyermekkorunkban sokszor ettük. Mi a mai napig nagyon szeretjük, fasírttal, pörkölttel, de még bundás kenyérrel is finom!
Hozzávalók

1 nagy fej káposzta,
1 üveg sűrített paradicsom,
2 evőkanál cukor,
só,
liszt és zsiradék a rántáshoz.

Elkészítés

A káposztát apróra vágom felteszem kevés vízbe főni, sózom majd amikor megfőtt sűrített paradicsomot öntök hozzá majd végén lisztből és az olajból világos zsemle színű rántást készítünk/teszünk bele. Persze cukorral édesítem de ki hogy szereti.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések