A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szívszorító: így köszönte meg egy apa, hogy a nyíregyházi mentők megmentették az életét

Infarktusos beteget élesztettek újra a nyíregyházi mentősök. Miután a 2 gyerekes apuka felépült, ellátogatott a mentőállomásra, és megköszönte nekik, hogy megmentették az életét.
Vannak olyan dolgok, amiket nem lehet eléggé megköszönni. Ilyen például egy ember élete, főleg, ha egy gyönyörű asszony és két kisgyerek várja otthon. Egy nyíregyházi fiatal férfi infarktus miatt lett rosszul még szeptemberben. Amikor a mentők elkezdték ellátni őt, hirtelen leállt a légzése és a keringése. Újra kellett őt éleszteni, ami szerencsére 1-2 perc után sikerült is. Amikor a férfi tudata visszatért, nem is értette, mi történt vele.

Kórházba vitték, ahonnan 2 hónappal később gyógyultan távozott. Az első útja a mentőállomásra vezetett, ahol azt a csapatot kereste, akik az esetkocsival kiérkeztek hozzá. A mentősök épp dolgoztak akkor is, így személyesen meg tudta nekik köszönni az életét, és egy kis ajándékcsomaggal is kedveskedett nekik. A fénykép is akkor készült a mentősökről és a hálás betegről.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések