A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Stallone elleni zaklatási vád: A kis 16 éves “szűz” örömmel ment szobára a sztárral, gond nélkül lepippantotta a testőrét is, de most szerinte ez zaklatás volt

Úgy tűnik senkit sem kerülnek el a sz3xuáIis zaklatással kapcsaoltos vádak. Ezútta Sylvester Stalonne keveredett gyanűba, miután egy tizenhat éves lány bejelentést tett a sztár ellen még 1986-ban. Az erről szóló jegyzőkönyvet csak most szerezte meg a Daily Mail. Stallone mindent tagad. 
A Daily Mail által kiteregetett dokumentumban az olvasható, hogy a sértett a Las Vegas-i Hilton hotelban találkozott az akkor 40 éves Sylvester Stallonéval. A lány egy családi nyaralás, a színész pedig a Túl a csúcson című filmje forgatása miatt volt a városban.

A HVG a Daily Mail által közzétett dokumentumok alapján megírta, hogy a meg nem  nevezett lány először David Mendenhall-lal találkozott, aki Stallone fiát játszotta, és később ő mutatta be a sztárnak. A lány később autogrammot kért az olasz a színésztől. Másnap állítólag összefutott Stallone testőrével, aki azt kérdezte tőle, mit szólna, ha a főnöke rámozdulna. A lány naívan azt válaszolta erre, hogy valószínűleg viszonozná a dolgot. Luca ekkor odaadott neki két kulcsot egy 27. emeleti szobához, és azt mondta neki, menjen fel, amilyen hamar csak tud.

Aznap este a lány fel is ment a szobába, ahol sz3xelni kezdett Stallonéval a hálószobában. A dokumentum szerint a színész rá is kérdezett, volt-e már férfival, amire ő nemmel válaszolt. Stallone állítólag behívta a testőrét is, akit a lány orálisan kellett, hogy kielégítsen, majd a színész kezdett behatolásos sz3xet a 16 évessel. 

Amikor a lány felöltözött és kifelé indult, állítása szerint Stallone megfenyegette, hogy nem beszélhet senkinek a történtekről, hiszen ő és de Luca is házas. 

A lány zaklatottan számolt be a történtekről, de feljelentést nem tett, mert állítólag fél és szégyelli magát.
Nem akarom, hogy ez bárki mással megtörténhessen, de nem akarok bírósági ügyet. Nem tudok többet beszélni erről, kérem, hagyjanak békén.
– olvasható a dokumentumban, aminek hitelességét megerősítette John Samolovitch visszavonult Las Vegas-i rendőrnyomozó

De Luca 2013-ban meghalt, rendőrök lőtték le. Stallone reagált az ügyre, azt mondta: “sosem történt ilyesmi”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések