A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mire gondol egy józan eszű ember? Ezeknek vagy elment az esze, vagy pénzért csinálják!

Az elmúlt héten számos bevándorláspárti európai parlamenti képviselőt láthattunk az M1 csatornán nyilatkozni. Sajnos azt kell mondanunk, hogy ha ők vezetik Európát akkor nagyobb a baj, mint eddig gondoltuk.
A meginterjúvolt képviselőkről sajnos az derül ki, hogy vagy totál idióták és nem látják, hogy mi felé vezetik Európát vagy az, hogy pénzért teszik és mondják mindezt.

Több képviselő is olyan sületlenségeket beszélt, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. Talán a legjobb szó rájuk, hogy nem ebben a világban élnek.

A legmegdöbbentőbb Malin Björk svéd képviselő, aki azt mondta abban bízik, hogy Magyarország és más, jelenleg még ingadozó országok (akik nem tudják, hogy beengedjenek-e migránsokat vagy nem) “megnézik majd, mi van Svédországban és másutt”, ahol a menekültek befogadása terén“nagyon pozitívak a tapasztalatok”

Úgy tűnik a hölgy nem hallott Svédországról az elmúlt 20 éveben semmit. Nem tudni milyen pozitív tapasztalatokról beszél. Malin Björk úgy tűnik nem hallotta, hogy a svéd jóléti társadalom már a múlté, Svédország lett a nemi erősz@k európai fővárosa, Svédországban a no go zónák úgy szaporodnak, mint a gomba és a svéd rendőrség jajveszékel, mert nem tudja kezelni a migráns bűnbandákat.

Egy másik képviselő képes volt azt hazudni, hogy a falak vagy kerítések nem állítják meg a migrációt, pedig itt a magyar példa, hogy igen. Szerinte a falak és kerítések csak több bűnözést és erősz@kot okoznak. Hát hol él ez? Brüsszelt heti 2-3 alkalommal felforgatják a randalírozó bevándorlók, míg Magyarország a világ egyik legbiztonságosabb országává vált.

A józanul gondolkodó ember végül csak el kezd gondolkodni, hogy miért mondnak ilyeneket és arra a következtetésre jut, hogy ennyire sötét emberek nem lehetnek európai parlamenti képviselők, tehát valaki fizeti őket, hogy ezt mondják és támadják azt, aki mást mond és mást akar.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Magyari üzenete…


A fajtájuk!