A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Juncker takarodj!

A korlátozás nélküli, tömeges bevándorlás szükségességét vetette föl ismét nyilatkozatában Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság vezetője, adta hírül a 888.hu.
Idézzük az írást: „Jean-Claude Juncker úgy fogalmazott, hogy Európának szüksége van az Afrikából érkező migránsok tömkelegére. Az afrikai vezetőkkel tartott uniós tanácskozás után a Deutsche Wellének adott interjújában a brüsszeli vezető kifejtette, hogy a tömeges migráció nélkül Európa el fog tűnni, ezért meg kell teremteni a szabályos feltételeit annak, hogy az afrikai migránsok korlátlanul a kontinensre jöhessenek.

Ha nem engedjük be ezeket az embereket a ház bejáratán, akkor a hátsó ajtón fognak bejönni, jobb az előbbit választani” – mondta Juncker, aki ismételten leszögezte, hogy Brüsszel figyelmeztette a migránskvótát és a tömeges bevándorlást ellenző tagállamokat, hogy engedelmeskedjenek és fogadják be a migránsokat. Majd meglátjuk, mit csinálnak a tagállamok. A tömeges bevándorlás korunk egyik nagy kihívása és rá akarjuk bírni az országokat, hogy ugyanúgy vélekedjenek, mint az Európai Bizottság” – – közölte a brüsszeli vezető.

Jean-Claude Juncker szerint Afrika nem holnap lesz Európa történelmének része, mivel már most is az és mindig is az volt, ám ezt a véleménye szerint több európai ország nem így látja.

Bár többször is megkérdezték az Európai Bizottság vezetőjétől, miért tartja szükségesnek, hogy a legszegényebb régiókból érkezőket korlátok nélkül kelljen befogadni, részletes választ nem adott Juncker, csak azt szajkózta, hogy ez mennyire fontos és mennyire szükséges.”

Ugye, milyen furcsa. A ballib vezetők folyamatosan ismételgetik, hogy nincs Soros-terv, nincs kötelező kvóta, nincs mennyiségi korlát, csak a magyar kormány hirdeti ezt fennhangon. Az M1 hírfolyamában egymás után szólalnak meg azok az Európa parlamenti képviselők, akik egytől egyig a migránsok korlátlan betelepítése mellett szállnak síkra. Még azt is tagadják, hogy kapcsolat lenne a migráció és a terrorizmus között.

A szerencsétlen Simicska Lajos is odaállt az általa obszcén módon összemaszatolt Soros-plakát elé, hogy ezzel is igyekezzen rúgni egyet Orbánba. Abba a nemzet szuverenitását minden erejével védő miniszterelnökbe, aki az őrült liberális hazai és nemzetközi erőkkel hadakozva még a fogatlan oroszlán Simicska Lajos ostoba és aljas, de leginkább szánalmas magamutogatását is kénytelen elviselnie.

„A tömeges migráció nélkül Európa el fog tűnni”, hazudja Juncker, holott tudja, ennek éppen az ellenkezője az igaz. Éppen ezért mondja, hogy: „Meg kell teremteni a szabályos feltételeit annak, hogy az afrikai migránsok korlátlanul a kontinensre jöhessenek.” Hogy Európa fulladjon bele az áradatba, hogy borítson be mindent a tejesbarna kovász. Hogy tűnjön el Európa államaiból minden, ami a történelmi gyökereihez kapaszkodik.

Egyik szemem sír, a másik nevet.

Sír, mert így képes elviselni az ilyen önsorsrontó nyilatkozatokat, magatartást, amilyen Junckeré és a vele szövetséges gazembereké.

De egyszersmind nevet is, mert mennél erőteljesebb lesz a nemzetközi nyomás, annál nagyobb lesz a magyarok és más európai országok népeinek ellenállása a migrációval szemben. Egyszerű önvédelemből, biztonságféltésből és ami a legfontosabb, pártállásra való tekintet nélkül. Ennek minden, a nemzetállamok számára kedvező következményével együtt. Junckerék talán még segítenek is ezzel az alja magatartásukkal az Európai Unió olyan megreformálásában, ami a nemzetállamok holnapjának kedvez.

A hátsó ajtón pedig nem a migránsok jöhetnek be, hanem Juncker és csapata szökhet ki rajta, ha még hagynak időt nekik rá a felbolydult európai népek, s mehet a francba. Jó messzire attól a brüsszeli központtól, ahol Soros Györgyöt csókkal és a vörös szőnyeggel fogadták. Nekik ott nincs semmi keresnivalójuk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések