A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így borult össze a Jobbik és a baloldal

Simicska Lajos pénze annyira megtetszett Havas Henriknek, Heller Ágnesnek, Magyar Györgynek és a balliberális értelmiség viperafészkeként elkönyvelt Spinoza Ház tagságának, hogy beálltak a sorba és elkezdték tolni a Jobbik szekerét.
A minden konzervatív, hazaszerető emberben veretes antiszemitát látó baloldali megmondóemberek, a velünk élő kádárista értelmiségiek, zsidó médiamunkások és baloldali pártkáderek 2017-ben kimutatták a foguk fehérjét azzal, hogy szorgalmazzák a baloldal és a szélsőjobb összefogását.

Lényegben ezzel a tettükkel beismerték, hogy ők egy percig sem gondolták komolyan az antiszemitizmus és a fasizmus elleni harcot.

Őket csupán a hatalom érdekli. Meg a pénz.

A balliberális elit eddig jól megfogható politikai szándékból mindenkit leantiszemitázott, aki nem volt eszdéeszes szavazó. Most meg azokkal készülnek összeborulni, akik korábban becsmérelték a zsidóságot.

A baloldal elárulja Magyarországot. Feladja a zsidóság ügyét. Mert lepaktál az antiszemitákkal.
A szélsőjobbos és a baloldali liberális oldal a pénzért és a hatalomért hajlandó lenne kockára tenni az ország politikai és gazdasági stabilitását.

Azzal a hazárdjátékkal, amelyet magyarok millióinak kárára űznek, igazából nem önmagukat, hanem Magyarországot árulják el.

Az alábbi videóban megpróbáljuk szemléltetni az önmaga identitását feladó Jobbik és a hazát eláruló baloldal egymáshoz vezető, hosszú útját:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések