Támogassa munkánkat!

Igényeljen tagsági kártyát. Kattintson IDE.

Fűszeres grillezett csirkeszárnyak – Olcsó és laktató

A csábító ropogós grillezett csirkeszárnyakat garantáltan mindenki megkívánja. Főleg ha még sütés előtt egy fűszeres pác csodálatos zamatait szívja magába.

Hozzávalók:


4 gerezd fokhagyma
16 g friss oregánó
8 g friss rozmaring
0,5 l olaj
bors
1 kg csirkeszárny

Elkészítése:


A páchoz keressünk egy nagy tálat amibe majd beleférnek a csirkeszárnyak. Öntsük bele az olajat, és adjuk hozzá az oregánót, a rozmaringoz, a sót és a borsot. Tegyük bele az alaposan megmosott, és szárazra törölgetett csirkeszárnyakat. Hagyjuk állni 1 órán vagy egy éjszakán át a hűtőben. Ezután grill rácson vagy akár serpenyőben addig süssük amíg ropogós aranybarna kérget nem kap a hús.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések