Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Fűszeres göngyölt csirkecombok, különleges ízvilág, a családi receptkönyv kincse!

Finom és könnyen elkészíthető, nálunk nincs az a mennyiség ami el ne fogyna! A karácsonyi receptek közé is bekerült, mert annyira szereti a család, hogy ezt képtelenség kihagyni! Így kell könnyen csodás ételt készíteni!

Hozzávalók


6 db csirkecomb filé
16 szelet bacon
4 gerezd fokhagyma
2 babérlevél
0,5 dl sör
Olívaolaj
1 evőkanál balzsamecet
Friss rozmaring
Zellerlevél
Só, bors

Elkészítése


A húsokat átkenjük a fűszerekkel, (ha nagy, elfelezzük a húsokat) majd baconnal betekerjük mindegyiket. Kiolajozott tepsibe tesszük, és mellészórjuk a babérlevelet, a fokhagymát, a rozmaringot és a zellerlevelet. A sörbe keverünk 3 evőkanál olívaolajat és a balzsamecetet, ezzel leöntjük a húsokat. 40-50 perig sütjük 180 fokos sütőben. Néha megforgatjuk a húsokat, hogy jól átsüljenek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések