Ma egy igazán különleges és nagyon ízletes ételt szeretnénk mutatni, amit hidegen és melegen is tálalhatunk. A savanyú káposzta és a főtt, füstölt tarja adja a különleges ízét ennek a remek húsételnek.
Hozzávalók
sertéskaraj
főtt, füstölt tarja
savanyú káposzta
só
bors
A panírhoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
Elkészítés
A hozzávalók mennyisége attól függ, hogy mekkora adagot szeretnénk készíteni. Vékonyra klopfoljuk a karaj szeleteket, fűszerezzük. Minden szelet húsra tegyél 1 szelet füstölt főt tarját, arra pedig egy kupac kicsavart savanyú káposztát, tekerd fel, tűzd meg fogpiszkálóval. Panírozzuk és bő forró olajban kisütjük. Hidegen is jó hidegtálra, ha kihűlve szeletelem rolád forma lesz!
0 Megjegyzések