A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Borzalmas csapás – egymást követik a halálos balesetek a brutális hókáoszban

Az elmúlt 24 órában rengeteg gyalogosgázolás, valamint autós baleset, karambol történt.
Kaposváron egy 69 éves asszony halt meg a kórházba szállítást követően, akit a zebrán ütöttek el – írta a police.hu.

Annak a férfinak az életét sem tudták már megmenteni, akinek Szigetvár és Görösgal-puszta között sodorta el a kerékpárját egy autó, ráadásul olyan szerencsétlen módon, hogy miután átesett a másik sávba, az ott szemből érkező személygépkocsi is ütközött vele.

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán a 103-as kilométerszelvénynél kamion szaladt a szalagkorlátba, pótkocsijáról súlyos betonelemek zuhantak az útra.

A 22-es főúton több teherautó csúszott az árokba, a fővárosban a Bem-rakparton négy személygépkocsi ütközött.

A hirtelen beköszöntött tél miatt kidőlt fákhoz is több esetben riasztották a tűzoltókat – olvasható az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján. A legtöbb munkájuk eddig Pest és Nógrád megyében volt. Monoron, a Kistói úton például az úttest felé dőlt meg egy fenyő, Kismaroson vezetékre zuhant egy vastag ág, Nagyoroszinál a 2-es főútról, Drégelypalánk közelében a vasúti sínekről távolítottak el fatörzseket a rajok. Nógrádszakálnál szintén a vasúti forgalmat akadályozzák a kidőlt fák.

Forrás...

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések