A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bakondi: A moszkvai diktátumokat idézi a brüsszeli kvóta!

Az Európai Uniónak a kötelező betelepítési kvóta tervével kapcsolatos hozzáállása a moszkvai diktátumokat idézi.
Ezt Bakondi György tábornok, a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján, melyet a Honvéd Kaszinóban megrendezett fórum előtt tartott Cseresnyés Péter államtitkárral, a térség országgyűlési képviselőjével. A fórumra a Nemzeti Konzultáció a Soros-tervről című országjáró sorozat keretében került sor.

– Minden választókerületben találkozunk a lakossággal, hogy megvitassuk velük a Soros György nevéhez köthető migráció aktuális kérdéseit – bocsátotta előre Bakondi György. – Azt gondoljuk, hogy amit 2015 őszén tapasztalhattunk itt, a dél-zalai térségben is, azaz hogy négyszázezer migráns érkezett hazánkba a déli zöldhatáron át 106 országból, jól szervezett akciót sejtet, s nem lehet a véletlen műve. Volt náluk okostelefon, jól kezelték az elektronikus pénzátutalási rendszereket és semmiféle együttműködést nem tanúsítottak a magyar hatóságokkal.

Bakondi György jelezte: a migráció miatt Nyugat-Európában, a nagy befogadó országokban azóta jelentősen romlott a belbiztonság a bevándorlók miatt, elszaporodtak a terrorcselekmények. A betelepítési kvóta kötelező rendszere ilyen helyzetet teremtene a közép-kelet európai országokban is. Ezt semmiképp nem akarja a kormány.

– Meggyőződésünk, hogy jelenleg a Soros által megírt terv megvalósítása zajlik, amit persze, az Európai Bizottság hevesen tagad – tette hozzá Bakondi György. – A rendszer mindenféle demokratikus vonást nélkülöz, ezért elfogadhatatlan.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések