A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Abortáltatná a Down-szindrómásokat a föld színéről az ENSZ Emberi Jogi Bizottságának egyik szakértője – videó

Down-szindrómásokat abortálna egy ENSZ-szakértő – írja a Mandiner.hu. 
Ben Achour szerint mindenkinek jobb időben elvetetni egy Down-szindrómás magzatot, mire válaszul egy szintén ebben a betegségben szenvedő lány youtube-üzenetében arról beszél, ha egy csoportot a bőrszíne miatt akarnak eltűntetni a föld színéről, a világ tiltakozik. “Mit tettünk, hogy azt szeretné, hogy eltűnjünk?” – teszi föl a kérdést Charlotte, hozzátéve, az ő közössége nem gyűlöl, és nem követ el bűncselekményeket, hogy ezt érdemelje.

Ben Achour, az ENSZ Emberi Jogi Bizottságának egyik tunéziai  szakértője ugyanis ismét meghonosítaná az eugenikát a világon. Véleménye szerint, ha egy magzatról kiderül, hogy Down-szindrómás, jobb abortáltatni. A „szakértő” ötletére a Down-szindrómás Charlotte válaszol youtube-videójában.

Mint a lány fogalmaz, „én is csak ugyanolyan emberi lény vagyok, mint te. Az egyetlen különbség köztünk egy plusz kromoszóma“. Mint hozzáteszi, ez a plusz kromoszóma sokkal toleránsabbá teszi őt az ENSZ szakértőjénél. Úgy folytatja, „ha egyéb olyan öröklődő tulajdonságok miatt akarnak megszüntetni egy csoportot, mint a bőrszín, a világ tiltakozik. Miért nem tiltakozik, amikor olyan embereket szeretnének eltüntetni a föld színéről, mint én? Mit tettünk, hogy azt szeretné, hogy eltűnjünk? Amint tudom, a közösségem nem gyűlöl, nem diszkriminál és nem követ el bűncselekményeket.”

A videón a “szakértő” nyilatkozata és Charlotte üzenete is.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések