A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A p3d0fiI békési tanár, 11 éves diákjával akart új életet kezdeni Londonban, a ferihegyi reptéren fogták el

Londonba akarta szöktetni saját tanítványát egy békési p3d0fiI informatikatanár, de az útlevél-ellenőrzésnél lebuktak a ferihegyi repülőtéren  – tudta meg a Lokál. A 32 éves Sz. Zoltán lakásán a házkutatás során gyerekekről készült p0rnográf anyagokat is találtak. A férfi azóta előzetes letartóztatásban, a gyermek pedig ismét biztonságban van.
A 32 éves pedagógus hamis igazolványokat csináltatott maguknak, levágta a gyerek haját, befestette szemöldökét, még piercinget is adott neki, kirándulni induló apának és fiának láttatták magukat. A férfi azt állította, hogy a gyermek a fia, de az útlevélkezelő megállapította, hogy az ezt igazoló dokumentum hamis.

– Az ügyben a Repülőtéri Rendőri Igazgatóság családi jogállás megsértése és közokirat-hamisítás bűntett, valamint hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást – tájékoztatta lapunkat az ORFK sajtóügyelete.

A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, mivel az is kiderült, hogy a 32 éves békési pedagógus sz3xuáIisan közeledett saját – információink szerint 11 éves – tanítványához, akit Londonba akart szöktetni. A férfi lakásán tartott házkutatás során a zsaruk gyermekekről készített p0rnográf anyagokat is találtak.

A Lokál úgy tudja, a gyanúsított Sz. Zoltán évek óta tanított informatikát a Szeged-Csanádi Egyházmegye fenntartásában működő Gál Ferenc Főiskola Békési Szakképző Iskolájában, ahol egy robotikaszakkört is útjára indított, ennek keretében ismerte meg a fiatal fiút, akit megkísérelt elszöktetni.

Az iskola igazgatója lapunk kérdésére megerősítette, hogy pedagógusuk ellen eljárás indult, de hangsúlyozta, hogy nem iskolai, tisztán magánéleti ügyről van szó, így nem áll módjában nyilatkozni.

– A gyanúsított ellen kiskorú veszélyeztetése és gyermekp0rnográfia miatt indult nyomozás, de a sértett fiatal kora miatt további információkkal nem szolgálhatunk – tájékoztatta a Lokált az ügyben dr. B. Nagy Barbara főügyészségi ügyész, a Békés Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések