A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tragikusan ért véget a szerelem – brutális gyilkosság áldozata lett a magyar fiatal

Idegesítette, hogy szerelmes belé, ezért megölte az ír pincérnő a magyar Csabát  Marta Herdát életfogytiglanra ítélték, mert megölte kollégáját, a magyar O. Csabát, aki reménytelenül szerelmes volt a pincérnőbe – írta meg a Bors. A gyilkosság éjszakáján a nő felajánlotta a férfinak, hogy műszak után hazaviszi.
Beültek Herda öreg VW Passatjába, a nő vezetett. Arklow város rakpartjánál jártak, amikor az autó áttörte a szalagkorlátot és az Avoca folyóba zuhant.

A bíróság szerint a nő előre kitervelte a gyilkosságot: lehúzta a vezetőoldali ablakot és nem kötötte be magát, hogy könnyen kiszabadulhasson. A nő felülvizsgálatot kért. Ez volt az utolsó esélye, hogy ne a börtönben haljon meg. Az új tárgyaláson Dublinban már azt állította: csak rá akart ijeszteni a férfira, kacsázott az úton és figyelte Csaba dermedt arcát.

Aztán, nem tudja, hogy hogyan repültek le a rakpartról. Védekezése majdnem bejött, de egy dologra nem számított. A héten egy friss szakértői vizsgálat ugyanis kimutatta: a nő a kézifék bovdenét lazábbra állította, nehogy a fér a zuhanás előtt behúzza és megakadályozza a gyilkosságot. Herda arra a kérdésre, hogy miért ölt a tárgyaláson annyit mondott, hogy zavarta, hogy szerelmes belé.

Forrás: atv.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések