A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Döbbenet: Ezért rúgták ki az RTL Klub népszerű műsorvezetőjét!

Bőgve hagyta el az RTL székházát! 
Peller Mariann jelenleg a Petőfi Rádió reggeli ébresztőműsorának társvezetője, de az ország az RTL Klub műsorvezetőjeként ismerte meg. Imádta a munkáját a TV csatornánál, de 2010 tavaszán egyik percről a másikra kirúgták a csatornától, most elárulja az elképesztő okot ami miatt mennie kellett:

‘A második RTL-es karácsonyomon rosszkor mentem oda egy kedves kollégát üdvözölni, és egy nagyon fontos embert sikerült vérig sértenem’

‘Szóval, azon a végzetes karácsonyi bulin, tudtomon kívül megbántottam valakit, akit nagyon nem kellett volna. Jóvátételre, bocsánatkérésre esélyem sem volt. Ezután már csak az utolsó csepp volt a pohárban, hogy két, régebb óta a pályán lévő műsorvezető érkezett ahhoz a műsorhoz, amelynél épp dolgoztam. Könnyes (fuldokolva hüppögős, tényleg…) búcsút kellett hát vennem életem első munkahelyétől, aminek végtelen sokat köszönhetek, és ezért örökké hálás leszek ennek a csapatnak.’

Harag ugyanakkor nincs benne, ha arra az emberre gondol, aki miatt mennie kellett, mert máskülönben talán kimaradt volna az életéből a műsorvezetés a Rádió 1-en, nem szerepelt volna a Nagy Duettben, ahol szoros barátságot kötött Bereczki Zoltánnal, és nem keresi meg a Story TV akkori főszerkesztője munkaügyben, aminek köszönhetően találkozott élete párjával, aki ma már a férje és két fia édesapja.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések