A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megünnepelte, hogy kigyógyult a mellrákból. Belehalt!

Az 54 éves Valerie Jones a férjével Görögországba, Santorini szigetére utazott, hogy közös nyaralással ünnepeljék a nő gyógyulását. Jones ugyanis legyőzte a mellrákot.
A beszámolók szerint a nő a tragédia napján szinte végig bort ivott, ebéd és vacsora előtt is alkoholt fogyasztott. A házaspár megismerkedett egy fiatal párral, akik épp az esküvőjüket tartották. Jones-ék elmentek a bulira, de nem maradtak túl sokáig, inkább hazamentek aludni.
A férfi pár órával később a feleségét a mosdóban találta mozdulatlanul, és mint utólag kiderült, holtan.

A férj ekkor rögtön a kórházba sietett az asszonnyal, de az orvosok már nem tudták megmenteni az életét. A vizsgálatokból kiderült, hogy a halál oka az volt, hogy folyadék került a nő tüdejébe, ez pedig tüdőödémát okozott.

Jones halálának okait otthon, Angliában is kivizsgálták. Dr Kudair Hussein szerint valószínű, hogy a nő véralkoholszintje is összefüggésbe hozható a halálával. Az orvosszakértő elmondta, hogy a nő vérellátási szintje nem volt megfelelő, ezért alakulhatott ki nála az ödéma – írja a Mirror.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések