A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

"Boldog vagyok, hogy színpadon állhatok”" - 70 esztendős lett Charlie

„Köszönöm! Valóban, boldog vagyok, hogy még színpadon állhatok!” – reagált Horváth Charlie, amikor olvasóink nevében is felköszöntöttük 70. születésnapja alkalmából.
A Liszt Ferenc-díjas énekes a színpadon ünnepel ma este a győri Audi Arénában, a legendás gitáros, Tátrai Tibor és Tóth Vera is csatlakozik hozzá. A népszerű zenész Miskolcon, Debrecenben, Pécsett és Szombathelyen is koncertezik, és a Budapest Sportarénában zárja a jubileumi diadalmenetet december 29-én - írja a Blikk.

– Tudom, hogy a győriek meglepetéssel is készülnek, amit előre köszönök. Azt is hallottam, sokan jönnek Szlovákiából, de barátok is jelezték, benéznek az öltözőmbe a buli után. Elhunyt barátom, Somló Tomi kislánya, Lili is ígérte, hogy ott lesz. Családi körben is tervezünk egy kis ünneplést másnap a fiamékkal – mondta Charlie, arra utalva, hogy rákbeteg felesége halála után összeköltözött Ákos fiával, a menyével és az unokájával.

– Már sejtem, mi lehetett a gondviselő terve azzal, hogy engem a súlyos kórságoktól megkímélt – sóhajtott. – Fene se gondolta, hogy amit én csinálok, eddig ki fog tartani, de ezért érdemes élni! Tudom, miről beszélek, hiszen több mint 50 éve nyomom. Többet álltam színpadon, mint a Rolling Stones! – somolygott a Jég dupla whiskyvel énekese, aki azt is elárulta, amikor a 80-es években skandináv hajókon zenélt, egyszer a születésnapjáról is megfeledkezett.

– Emlékszem, a kollégák szóltak: „Hé, Charlie, neked nem most van a szülinapod?” A gyertyák száma ma sem érdekel, de abban sok igazság van, hogy a hetedik X körül már a rossz dolgok is megszépülnek. Egy biztos, ma sem a pénzért csinálom – magyarázta az énekes.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések