A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Seprűjével kergette el a magyar asszony az erőszakos tolvaj migránsokat!

Egy, a magyar-szerb-román hármashatár közelében élő magyar asszonynak elege lett abból, hogy a környéken tömegével tobzódó, garázdálkodó illegális bevándorlók rendszeresen megdézsmálják a szőlőjét, amivel szemben a hatóságok tehetetlennek bizonyulnak.
A Magyarmajdány településen élő Dóró Magdolna úgy védte meg tulajdonát, hogy bűncselekménnyel sem vádolható.

„Kezdték ledobálni a pokrócaikat. Nekiestek azonnal a szőlőknek. Én addigra már ideértem, és fogtam a seprűt, ahogy csak bírtam. Ordítottam nekik, hogy mars, mars. És akkor elkezdtem ütni őket, de szándékosan nem a fa részével, mert nem akartam, hogy ezzel jogsértést kövessek el”- mesélte a bátor hölgy, aki csak akkor ijedt meg kissé, amikor a migránsok felemelték öklüket és elkezdték kiabálni, hogy „Allah akbar, Allah akbar”.

Az erőteljes fellépés csak megtette hatását, a betolakodók a kukoricáson keresztül távoztak.

Az eset viszont messze nem nevezhető egyedinek, egy másik helyi lakos arról számolt be a Pannon RTV munkatársának, hogy 28 bevándorló hatolt be a lakásába. Az ablakokat kiverték, az ajtót felfeszítették és nemcsak a szobákat, hanem még a padlást is elfoglalták.

Őket a tulajdonosok sajnos hiába zavarták el, azóta is rendszeresen visszajárnak a Közel-Keletről érkező férfiak, akiktől szinte már egy perc nyugtuk sincs.


Forrás: magyaridok.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések