A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Leszúrta a rendőrt a bőröndöt cipelő férfi, mikor megállította. Borzalom, hogy mit rejtett a bőröndbe

Halálra késeltek egy spanyol rendőrt Valenciában, aki le akart tartóztatni egy férfit, aki az utcán hagyott egy bőröndöt, amelybe egy feldarabolt holttestet rejtett.
Az 51 éves Blas Gámez Ortizt a 36 éves Pierre Danilo szúrta le, akit a helyszínen lelőttek a rendőrök. Danilót gyanúsították azzal, hogy kedd reggel feldarabolt holttestet csomagolt nejlonszatyrokba, majd egy bőröndbe tette azokat és otthagyta néhány kuka mellett, a saját otthona közelében.

Az áldozatot a 42 éves Alberto Enrique F. V.-ként azonosították be, aki Valencia központjában dolgozott fodrászként. A rendőrök a vérnyomokat követve jutottak el a gyilkos lakásához.

Danilo Dél-Afrikából származott, de svéd útlevele volt, és a rendőrök szerint vasárnap gyilkolta meg a fodrászt. Miután végzett a férfival, a hálószobából a fürdőbe vonszolta, ahol feldarabolta, ezután csomagolta be a táskába.

A férfi egyik alsó szomszédja vasárnap arról tett bejelentést, hogy vörös folt jelent meg a plafonon, míg egy másik szomszéd szólt a rendőröknek, hogy Danilo egy nehéznek tűnő csomagot vonszol. A svéd állampolgárságú férfi sokáig volt börtönben, mielőtt Spanyolországba költözött volna – írja a Faktor.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések