A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ilyen az aljas szándékból elkövetett politizálás! Kerítésbontó Botka testőröket fogadott!

Botka még egy utolsó senki a nagypolitikában, de tudja, hogy az az aljas politika, amit megválasztása után kíván elkövetni, előre felhergeli az embereket. Éppen ezért muszáj volt neki testőröket fogadni, nehogy valaki szétrúgja a ...
Az MSZP-ben is érthetetlennek tartják, hogy nyilvános szereplésein miért veszi körbe magát morózus testőrökkel Botka László. „Nem tudjuk, mitől fél” – fogalmazott az egyik elnökségi tag. Tény, hogy a 2014-es kampányban Gyurcsány Ferenc, Mesterházy Attila és pár kivételtől eltekintve Bajnai Gordon is személyi védelem nélkül próbálta népszerűsíteni programját, politikáját.

Jó ideje már csak ijesztő külsejű, marcona testőrökkel megy az emberek közé az MSZP miniszterelnök-jelöltje, Szeged polgármestere. Botka László legutóbb Makóra látogatott el, ahol ugyancsak fekete inges, napszemüveges, kigyúrt, inkább az éjszakai életet idéző figurák társaságában jelentette be, hogy Rója Istvánt javasolja a Csongrád megyei 4-es körzet szocialista országgyűlési képviselőjelöltjének. A jelenség a helyi hírportálnak is szemet szúrt.

„Botka László nem egy éjszakai lokálba érkezett, nem éjjel 2 órakor tartott szemlét a déli határszakaszon lévő kerítésnél és nem háborús övezetben nyilatkozott. Miért kellett őt védeni és mitől, netán kitől? Az alkalmaz testőröket, aki fél, vagy jelenlétükkel fenyegetni kíván – vetette fel a Promenád.hu.

A portál megjegyzi: a település jelenlegi országgyűlési képviselője, Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, noha tehetné – vagy akár pozíciójánál fogva indokolt is lehetne – még egyszer sem jelent meg így, noha számtalan sajtótájékoztatót és lakossági fórumot tartott.

Botka már májusban is felhívta magára a figyelmet azzal, hogy saját városában, Szegeden is csak testőrök jelenlétében volt hajlandó megjelenni a nagy múltú, immár huszonharmadik alkalommal megrendezett borfesztiválon, és amint tehette, távozott is onnan. Egyelőre nem lehet tudni, milyen forrásból és ki finanszírozza a testőröket. Érdekes, hogy bár a szocialisták miniszterelnök-jelöltje augusztus elején újra országjárásba kezdett, annak helyszínei és dátumai nem találhatók meg sem az MSZP honlapján, sem Botka László közösségi oldalán.

Az MSZP-ben is érthetetlennek tartják, hogy Botka miért veszi körbe magát ennyire látványosan testőrökkel, amivel nem tesz túl jó benyomást a megszólítani kívánt emberekre. Elnökségi forrásaink emlékeztettek, hogy bár korábban pár alkalommal ellentüntetők fogadták, egy ízben pedig Szegeden a háza előtt is tüntettek, de szerintük ennyi kellemetlenséget el kell tudni viselnie egy közszereplőnek. „Nem tudjuk, mitől fél” – fogalmazott az egyik elnökségi tag. Tény, hogy a 2014-es kampányban Gyurcsány Ferenc, Mesterházy Attila, Vona Gábor és – bár nem tartotta ördögtől valónak – Schiffer András sem kért az államilag felajánlott védelemből. Egy-két alkalmat leszámítva Bajnai Gordon is személyi védelem nélkül próbálta programját, politikáját népszerűsíteni két országjárása során.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések