A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy évtizede tűnt el eljegyzési gyűrűje, különleges helyen bukkant rá! Fotó!

A 84 éves asszony alig hitt a szemének.
13 évvel ezelőtt,kertjének gyomlálásakor elveszítette jegygyűrűjét egy kanadai nő, akinek menye a minap megtalálta az ékszert egy sárgarépán.

A 84 éves Mary Grams alig hitt a szemének, amikor meglátta, hogy belenőtt a sárgarépa gyémántgyűrűjébe, amelynek megtalálására már rég feladta a reményt – írja az MTI. Grams elmondta, soha nem merte bevallani öt éve elhunyt férjének a gyűrű elvesztését, csupán fiának mondta el.

Az Alberta államban lévő Armena közelében lévő farmjukon Grams menye kutyája társaságában sárgarépát szedett a vacsorához. Répaszedés közben figyelt fel a nő egy furcsán nőtt sárgarépára. Meg akarta etetni kutyájával, de aztán meggondolta magát és bedobta vödrébe. Csak répamosáskor vette észre a gyűrűt rajta és elmondta férjének, hogy mire lelt. Azonnal felhívták anyósát.     Az ékszert szappannal megmosták, és amikor Grams asszony ujjára húzta, ugyanolyan könnyedén csúszott fel rá, mint eljegyzésükkor.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések