A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csoportos szexuális támadást követtek el a muszlim tinédzserek egy 12 éves kislány ellen

Egy csapat tinédzser szexuálisan molesztált egy lányt a buszon, de senki sem lépett közbe. Minderről felvételt is készített valaki, a marokkói rendőrség pedig nyomoz az ügyben.
A felkavaró videó vasárnap került fel az internetre. A felvételeken látni, ahogy egy fiatal fiúkból álló csapat letépi egy nő ruháját egy casablancai buszon, majd egyesek molesztálják őt, ameddig mások bátorítják a többieket. A lány hiába kiabált, sírt és kért segítséget, a buszsofőr és az utasok sem figyeltek rá.

A Reuters információi szerint több 15-17 év közötti fiút kedden letartóztattak az eset kapcsán. Az erőszaktevőket az otthonaikban fogták el, Sidi Bernoussiban.

A körülmények tisztázása érdekében nyomozás folyik az ügyben. A bűncselekményben érintetteket le kell tartóztatni és felelniük kell az igazságszolgáltatás előtt — írta közleményében a Nemzetbiztonsági Főigazgatóság.

Különböző információk keringenek arról, hogy mikor került sor a szexuális erőszakra. A rendőrség szerint három hónappal ezelőtt történt az eset, viszont a busztársaság, az M’Dina szerint múlt hét pénteken. A busztársaság azt ígérte, hogy teljes mértékben együttműködik majd a hatóságokkal. Az M’Dina három hónapja szerelt fel kamerákat a buszokra, ezért ha valóban három hónappal korábban történt az eset, akkor valószínűleg a busztársaság nem rendelkezik róla felvétellel.

Az áldozattal kapcsolatosan is eltérő információk láttak napvilágot. A rendőrség azt nyilatkozta, hogy egy 24 éves, tanulási nehézségekkel küzdő lány az áldozat, a helyi média azonban azt állítja az áldozat családjára hivatkozva, hogy a lány még csak 12 éves.

A napokban Németországban és Horvátországban is migránsok erőszakoskodtak. Essenben rablótámadás történt, Zágrábban pedig majdnem megerőszakoltak egy fiatal lányt. Mindkét esetben marokkói migránsok voltak az elkövetők. A spanyolországi merénylők és a finnországi késes terrorista is marokkói volt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések