A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Botrány a buszon! Terhes anyukát szállított le a buszsofőr! Végül rendőr érkezett!

Elképesztő megaláztatásban volt része egy várandós kismamának, aki a kétéves kislányával és az édesanyjával szeretett volna hazautazni múlt pénteken egy gyáli boltból – tudta meg a Bors.
“Az Ady Endre út egyik megállójában vártuk az 55-ös buszt, és – ülőalkalmatosság híján – a járdaszegélyen pihentem le, amíg jött a jármű. Ekkor még nem gondoltam volna, hogy emiatt leszek meghurcolva” – fakadt ki a Borsnak a 23 éves Klaudia.

Épphogy csak leültek a vezetőfülke mögötti ülésre, amikor a sofőr váratlanul rájuk kiáltott: „láttam, hogy a földön ült, álljon fel azonnal!” – szólította fel erélyesen Klau­diát, akinek a kétéves gyermeke a karjában aludt.

“Azt hittem, rosszul hallok, jól láthatóan nem voltam koszos, a nadrágomat még le is poroltam. Az anyukám és egy másik utas is kiállt mellettem, de a sofőr hajthatatlan volt és azt mondta, hogy rendőrt hív, ha nem szállunk le. Végül leszálltunk, a rendőrök is megérkeztek, akik azt tanácsolták, hogy tegyek bejelentést a Bu­dapesti Közlekedési Központnál” – mesélte az anyuka, aki eleget is tett a ja­vaslatnak.

A BKK kérdéseinket a járatot üzemeltető Vo­lánbusz Zrt.-nek továbbította. Az ügyre visszatérünk.

Forrás: bors.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések