A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Már javában tart a Tiszafüredi Halas Napok

A Tiszafüredi Halasnapok összművészeti fesztivál három napon át zajló színes forgatagában minden korosztály talál az érdeklődésének megfelelő szórakozást, kikapcsolódást 2017. július 7-9. között Tiszafüreden.
A tiszafüredi emberek életét és ételeit is meghatározza a Tisza és a Tisza-tó. Ezt ünneplik a Halas Napokkal, ami nemcsak ízletes, halból készült ételeket, de szórakoztató, hagyományőrző és sportprogramokat is kínál. A Halas Napoknak rendszerint a második napján tartják a halászléfőző versenyt. A versenyzők és a vendégek megismerhetik a térség jellegzetes ízeit, megkóstolhatják nyársonsült és bográcsban főtt halételeit. 

A gasztronómiai rendezvénnyel egy időben strandröplabda bajnokságot is rendeznek. A szórakoztató programok között pedig kirakodóvásár, néptánc-, modern tánc- és mazsorett bemutatók, koncertek és disco is szerepel. A rendezvény központja 200 m-re van a kikötőtől és olyan népszerű, hogy erre a hétvégére sokan már jóval előre lefoglalják szállásaikat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések