Orbán megindította a támadást Brüsszel ellen. Kemény dolgot mondott a parlamentben!

Orbán Viktor egészpályás letámadást indított Brüsszel ellen hétfőn, gyakorlatilag terroista-barátsággal gyanúsítva a brüsszeli bürokráciát. A miniszterelnök szerint “Brüsszel nyíltan a terroristák pártjára áll”, amit a kormányfő felfoghatatlannak nevezett.
Orbán Viktor hétfőn, napirend előtt a parlamentben azt mondta: az Európai Unió nem Brüsszel, hanem független európai nemzetek önkéntes szövetsége. Magyarország nem Európa-ellenes, sosem volt az, éppen ellenkezőleg: a kormány egy igazi európai álláspontot képvisel, a hatályban lévő európai szerződést védi, benne a tagállamok és Brüsszel közötti eredeti munkamegosztással – fejtette ki, hozzátéve: nem a magyarok álláspontja változott meg, “Brüsszel váltott gúnyát”.

Amíg én vagyok Magyarország miniszterelnöke és itt állhatok, addig a kerítés a déli határon is állni fog – jelentette ki Orbán Viktor hétfőn a parlamentben, napirend előtt elmondott felszólalásában. A kormányfő úgy fogalmazott: amíg a Fidesz és a KDNP kormányozza az országot, addig nem engednek Brüsszel zsarolásának és elutasítják a kötelező betelepítési kvótát. “Amíg a polgári nemzeti oldal adja a derékhadat, addig a haza is védve lesz” – szögezte le, a nehéz munkával elért sikerek védelmét ígérve.

Orbán Viktor azt is hangoztatta, hogy amíg Magyarország demokratikus alapokon áll, nem fogadja el, hogy Brüsszel lopakodva elvegyen nemzeti jogaiból. Azt is világossá tette: aki támogatja a bevándorlást és lebontaná a kerítést, ismeretlen múltú, identitású és célú migránsokat telepítene Magyarországra, és az emberek, a nemzet, a haza ellenére cselekszik.

Szerinte “Ahmed H. nyilvánvalóan képtelen hazugságai” fontosabbak Brüsszelnek, mint a magyarok biztonsága. Azt is abszurdnak nevezte a miniszterelnök, hogy Brüsszelben ma egy “pénzügyi spekuláns” szabja meg, “merre van az előre”. Európai vezetők “hajbókolnak” Soros György előtt, aki megmondhatja, mit kell tennie Európának – fogalmazott Orbán Viktor.

A miniszterelnök közlése szerint ma a magyar emberek többsége úgy gondolja, “Brüsszel fordítva ül a lovon”, és nem engedhetjük meg, hogy Brüsszel átvegye az irányítást.

Orbán Viktor előzőleg a nemrégiben zárult nemzeti konzultációeredményeit ismertetve elmondta, a magyarok többsége úgy gondolja, nem engedhetjük meg, hogy Brüsszel betelepítési programokat kényszerítsen Magyarországra. Hozzátette: a többség szerint nem engedhetjük meg azt sem, hogy Brüsszel beleszóljon az adók, a bérek és a rezsidíjak meghatározásába Magyarországon.

“Magyar Magyarországot és európai Európát akarunk” – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök.

A kormányfő szerint a nemzeti konzultációk lehetővé teszik, hogy az emberek, a választott parlamentjük és a kormányuk közös akarattal cselekedhessen. Az ország mai eredményeinek ez a fundamentuma, ezért sikerült kimenteni Magyarországot a pénzügyi katasztrófából, megfékezni az árakat, százezreknek munkát adni, emelni a béreket, és megindítani Magyarországot a gazdasági fejlődés ösvényén – sorolta.

Szavai szerint “kiformálódott egy új egység, egy új nemzeti egység, egy szellemi, politikai és akcióegység”. Ez a gondolat, miszerint “mi magyar Magyarországot és európai Európát akarunk”, egységbe fogja a magyarokat, a program élén pedig a kormány áll.

2 Megjegyzések

Unknown üzenete…
Feltételezhető,hogy bizonyos körök az EU-ban le vannak fizetve és akik elég közel ülnek a tűzhöz azok az Unió pénzét is ellopták.Azért volt jó nekik a részeges Junker mert Ő sakkban tartható volt az alkoholizmusa végett.A migránsok erőszakos betelepítése miatt is felelöségre kell vonni azokat a személyeket, akik ludasak az ügyben
Pálos Trend üzenete…
A HAZAÁRULÓ NEVE: ORBÁN VIKTOR‼️‼️‼️����✅
OVi alias GYŐRI GÁBOR (NETANJAHU LÁNCOS KUTYÁJA!) KIVÉREZTETI A MAGYAROKAT‼️‼️‼️��
FŐPOLGÁRMESTER VÁLASZTÁS UTÁN JÖN...JÖN...JÖN: A MAGYAR ARMAGEDDON‼️‼️‼️��
Eddig azt kaptuk a zsici, zsírmájas felcsúti haspóktól és a kósalajcsi féle nyomorultjaitól, hogy a devizahitel a mi problémánk, nem az ő gondja, minek vettük fel, meg a pisztolyos f@szságok netovábbjai!!!
Most - illetve hamarosan, de már készül - az a kifosztás, amely mindenkit érinteni fog. Húsba vágóan!
Jön! Jön! Jön! Jön! Jön! Jön!
Nem premier vetítés lesz, se nem előadás, csak eladás. Minket adnak el!
Azt gondolom már mindenki hallotta, hogy az idióta Kásler Miklós állítással szemben Budapesten összeomlott a sürgősségi ellátás. Ez persze önmagában nem hír, mert apránként csepegtetik. Mint a mérget.
Az már inkább hír lesz, hogy a kamu eu választás után hamarosan megjelennek a nyugdíjbiztosítók és az egészségbiztosítók.
Lefordítom, hogy mindenki értse, aki eddig nem értette, vagy nem akarta érteni, hogy miért érdekel minket az a "duma", hogy az ALAPTÖRVÉNY ÉRVÉNYTELEN!
Ahogy már sokan, sokszor elmondtuk, az alaptörvény kivette az állam kötelezettségei közül a nyugdíj visszafizetését, illetve az ingyenesen járó egészségügyi ellátást. Ezek 2012. januárjától már csak ADHATÓ státuszt kaptak.
Ha olyan kedve van az államnak adja, de ha éppen megmagyarázza, vagy még azt sem, hogy miért nem, akkor csak a szemedet törölgetheted.
Az előbbi dátumtól az addig járuléknak nevezett befizetéseidet onnantól adóként fizeted, tehát hivatalosan szolgáltatás nem jár érte. Ez ugye világos eddig?!
A lepusztított egészségügy most eljutott egy mélypontra. Egy előre megtervezett pontra. Ha mégis megbetegednél ezután, fizess az ellátásodért! Nem az adó módjára befizetett összeged helyett! Pluszban még arra!
Bejönnek a biztosítók, amik természetesen itteni, vagy külföldi oligarchák kezében vannak. Te fizetsz havonta X összeget akár több kategória szerint, ahogy a zsebed még bírja, vagy az ellátási fokot szeretnéd. Ha szegény vagy és nincs pénzed, ott fogsz megpusztulni az utcán, mert a kutya nem fog sürgősségi, vagy más egészségügyi ellátásban részesíteni, ha nincs biztosításod. Világos már?! Biztos?!
A recept a következő:
1., pusztítsuk le az egészségügyet!
2., hozzunk létre biztosítókat, amelyek a mieink!
3., fizettessük ki még egyszer a hülyékkel az ellátásukat!
4., Akik nem fizetnek, azokat lökjük az árokba!
Pont ugyanez lesz a helyzet a nyugdíjakkal is.
Igen, azzal, amit pár évvel ezelőtt az azóta a boldog feledés homályába vonult Selmeczi Gabriella vezetésével elloptak!!!
Mikor hihettünk egy cigánynak?
Mikor hihettünk egy zsidónak?
Orbán meg kettő az egyben!!!
K.GY nyomán Attak.
https://www.youtube.com/watch?v=LHwZBTe7y_s
Hirdetés