A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

171 késszúrás: Nevetett és kielégült a hajléktalanok női mészárosa

Egy horrorfilmből vette az inspirációt az a 26 éves mészáros, aki egy gyilkos banda egyetlen női tagjaként – társaival együtt – összesen 15 emberrel végzett.
Egy horrorfilmből vette az inspirációt az a 26 éves mészáros, aki egy gyilkos banda egyetlen női tagjaként – társaival együtt – összesen 15 emberrel végzett.

A napokban tett pontot a bíróság egy brutális bűnténysorozat végére: egy öttagú banda minden tagját bűnösnek találták. A mészárosok 15 hajléktalannal végeztek: mindet különös kegyetlenséggel végezték ki, késszúrások és kalapácsütések tucatjaival.

A moszkvai banda egyetlen női tagja, a 26 éves Elena Lobacheva összesen hét emberölést vállalt magára a mészárlásból. Vallomásában szerepelt: perverz örömet érzett, mialatt gyilkolt – az érzést a szexuális kielégüléshez hasonlította. Gyakran nevetett, miközben megkéselte áldozatait. Egyikőjükkel összesen 171 késszúrás végzett – gyakorlatilag nem lehetett olyan porcikája, ahová ne mártott volna pengét Lobacheva.

Bűntársa, Pavel Voitov így beszélt róla: “Egyértelmű volt, hogy imádta a gyilkosságokat és élvezte, ha nézhette. Folyamatosan kínzásról és csonkításokról beszélt. Nevetett, miközben gyilkolt: a napnál is világosabb volt, mennyire szerette.”

Nem véletlen volt Lobacheva beceneve Chucky menyasszonya: a gyilkos fiatal a hasonló című 1998-as horrorfilm megszállottja volt. Még egy tetoválást is viselt a karján a filmről, ami állítólag nagyban inspirálta a gyilkosságok során.

A csoport – amely 2014 júliusa és 2015 februárja közt tevékenykedett – nem érezte, hogy bűnt követnének el. Úgy vélték, amit csinálnak, egyfajta keresztes hadjárat, mely során megtisztítják az utcákat a hajléktalanoktól – írja a Daily Mail.

Lobacheva és társait bűnösségét a héten mondta ki a bíróság, hamarosan pedig arról is döntenek, mennyi időre kell börtönbe vonulniuk – nagyon valószínű azonban, hogy mindannyiójukra életfogytiglan vár.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések