A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tvrtko keményen beszólt azoknak, akik Pápai Jocit bírálják

Vujity Tvrto is szurkol Pápai Jocinak, aki immáron döntősként Magyarországot képviseli az Euroviziós Dalfesztiválon. Támogatásáról a közösségi oldalán keresztül biztosította az énekest, egyúttal keményen beszólt az őt bírálóknak.
Tvrtko szintén figyelemmel kíséri az Eurovíziós Dalfesztivált. Legutóbbi Facebook-bejegyzéséből kiderül, hogy ő is szurkol Pápai Jocinak, továbbá az is, mennyire elítéli azokat, akik a származása miatt támadják az énekest.

“Egy fiú elénekelt egy dalt. Szívéből, lelkéből tette. A fiú ezzel az énekkel képviseli Magyarországot a legnagyobb európai seregszemlén. Az első nagy csatát megnyerte, bejutott a döntőbe, ahol százmilliók előtt újra elhangzik: jön a magyar verenyző! Semmi baj azzal, ha ennek ellenére valakinek esetleg nem tetszik maga a dal. Van ilyen, ízlések és pofonok. Ám ha valakinek az énekes származása nem tetszik…nos…”

A műsorvezető rámutat, hogy a sok gratuláció mellett a közösségi teret bizony a mélyről jövő rasszista megjegyzések is elárasztották. Pápai Joci mellett kiállva fejti ki a véleményét azokról, akik a származása miatt tesznek gyűlölködő megjegyzéseket az énekesre.

“Rasszista, antiszemita, gyűlölködő, általánosító, megkülönböztető emberek, kik vagytok, léteztek, gyűlölködtök és gyalázkodtok, veszett erővel magyarkodtok. Tudnotok kell – szentül hiszem-, hogy ez a fiú már most többet tett Magyarországért és a magyarságért, mint ti bármennyi magyarkodással fogtok.” – állt ki teljes mellszélességgel az Eurovízión hazánkat képviselő énekes mellett, hozzátéve: “Hiszem továbbá, hogy minden jóérzésű, szélsőségektől mentesen gondolkodó magyar honfitársam szívből szorít az Eurovízió magyar versenyzőjének, Magyarország büszkeségének, Pápai Jocinak!”

“Gyerünk, énekes fiú, NYERD MEG! A versenyt, s az emberek szívét!” – buzdítja közösségi oldalán keresztül Pápai Jocit Tvrtko.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések