A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Prédikátorokat megszégyenítő motivációs beszédet mondott Trump! Minden mondata arany!

Trump ismét bebizonyította, hogy nem véletlenül választották őt elnöknek az evangéliumi keresztények. A Liberty egyetemen mondott tanévzáró beszédet.
Donald Trump első elnöki tanévzáró beszédét a keresztény Liberty egyetemen tartotta. Az “álmodóknak” azt üzente, hagyják figyelmen kívül a kritikákat, soha ne adják fel. “Amerikában nem a kormányt, hanem Istent kell dicsőíteni” – fogalmazott.

“Szembe kell menni a kritikákkal”

Az amerikai elnök beszédének elején így fogalmazott:

“Kérdezd meg magadtól, hogy mindazon áldások után, amiket te kapták, te mit fogsz visszaadni az országodnak, és egyben a világnak? Milyen nyomot hagysz a történelem színpadán? Mit fog mondani a jövő Amerikája, mit tettél a saját korodban? Kockáztattál? Elég bátor voltál dacolni az elvárásokkal? Mertél szembemenni az általános felfogással és a rendszerrel? Én ezt teszem, mi ezt tesszük. Tegyük ezt ezután is.”

Trump arra bátorította a diákokat, hogy ne sodródjanak az árral, ne a könnyebbik utat válasszák. “Ami valódi érték, az nem jön könnyen. Bátran szembe kell menni a kritikákkal és azoknak bírálatával, akiknek nincs bátorságuk azt tenni, ami a helyes.”


Az elnök a Liberty egyetem végzőseit az igazság harcosainak nevezte, akik az ország és egyben családjaik harcosai is.

“Ne Washington mondja meg, hogyan éljetek!”

“Első kézből tudom, hogy meg van roppanva a rendszer. Van egy kis csoport, akik azt hiszik: mindent tudnak, mindent értenek. Ők mindenkinek meg akarják mondani, hogyan éljenek, mit csináljanak és mit gondoljanak. Ne engedjétek, hogy mások határozzák meg, miben higgyetek, főleg, ha nálatok van az igazság.”

Trump hangsúlyozta: Ne Washington határozza meg, hogyan vezessék az emberek az életüket.

Az elnök igyekezett méltányolni hallgatóságát is. Kijelentette, a Liberty egyetem története Amerikához hasonlóan mély hittel, nagy álmokkal és alázatos emberekkel vette kezdetét. Trump megköszönte az evangélikus választóknak, hogy kulcsfontossá

“Soha ne adjátok fel!”

Trump megemlékezett arról is, hogy az első telepesek és az alapító atyák a Függetlenségi Nyilatkozatban négyszer is megemlítették a Teremtő Isten nevét, a pénznemen is szerepelnek a feliratok: Istenben bízunk, Egy nemzet Isten alatt.

“Soha senki nem ért el semmi maradandót úgy, hogy ne kellett volna szembesülnie kritikák özönével, ami el akarta bátorítani őket. Nincs annál könnyebb és egyben patetikusabb, hogy azt mantrázni, hogy valamit nem lehet véghezvinni. A jövő az álmodóké, nem a kritikusoké.”

“Soha, soha ne adjátok fel. Lesz majd pillanat, amikor meg akartok hátrálni, haza akartok menni. Ne tegyétek!”

gú támogatásukkal győzelemhez segítették az elnökválasztáson. “Lesz közületek egy, vagy két ember, aki később az Egyesült Államok elnöke lehet” – jelentette ki.

“Amerika mindig is az álmok hazája volt, az igaz hívők nemzete. Amerikában mi nem a kormányt, hanem Istent dicsőítjük.”

“Amíg Istenben hiszel, nem buksz el”

Trump arra bátorította a hallgatóságot, hogy a “lehetetlen” kifejezést vegyék motivációnak. “Ti vagytok az evangélium üzenetének élő bizonyságai: hit, remény, szeretet. Amerika jobb nemzet lesz, ha a hitet tettek is követik. Amíg én vagyok az elnökötök, senki nem fog a hitetek gyakorlásának útjába állni. Azt prédikálhatjátok, ami a szívetekben van.”

“Keressétek Istent és kövessétek a tanításait. Lehetünk barnák, feketék, vagy fehérek: a hazafiak vörös vére csörgedezik az ereinkben. Ugyanazon zászló alatt szalutálunk, mindannyian Istennek teremtményei vagyunk. Amíg emlékszel arra, mit tanultál és büszke vagy a meggyőződésedre. Amíg bátor vagy elkötelezettnek lenni és hiszel Istenben, nem fogsz elbukni. Amíg Amerika ragaszkodik az értékeihez, hűséges a polgáraihoz és elkötelezetten követi Teremtőjét, a legjobb napjaink még előttünk vannak. Ezt megígérhetem.”

Forrás: breitportal.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések