A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Soha többé nem látja a férjét Bróker Marcsi

Le­zá­rult a nyo­mo­zás, Bró­ker Mar­csi pedig to­vábbra is marad a rá­csok mö­gött. A férje vi­szont na­gyon beteg, nem va­ló­színű, hogy va­laha még meg­lá­to­gat­hatja...
Lezárult a Bróker Marcsi ellen folyó nyomozás- jelentette be a rendőrség szerdán. Az eljárást a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sikkasztás gyanúja miatt rendelte el. Megállapították, hogy a vállalkozás felelős vezetője irreálisan magas kamat ígéretével több mint nyolcszáz embert csapott be, és a kár meghaladja a tizenhat milliárd forintot.

Bróker Marcsi így minden bizonnyal marad a rácsok mögött, ami azt jelenti, hogy férjét valószínűleg soha életében nem látja már. A férfi ugyanis nagyon beteg, a karcagiak szerint alig látni, hogy kimozdulna a házból. „Ő itt maradt szegény, és nem is bántja senki a károsultak közül sem, tudják, hogy nem volt benne az ügyekben. De nagyon beteg.

Ha itthon is van, ki sem mozdul a házból, sokszor pedig kórházban lehet. Nagyon beteg szegény.

Az biztos, hogy nem ilyen asszonyt érdemelt” – mondta a ripostnak egy helyi nő.

Nem valószínű tehát, hogy az idős ember akár a börtönbe elmenne Marcsika után, de az sem, hogy megjelenik a pereken, ahol a most csak papíron feleségét akár évtizedekre is elítélhetik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések