A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderült ki az Eurojackpot magyar nyertese. Fröccsel ünnepelte a 7 milliárdot

Még február elején vitte el egy magyar az Eurojackpot főnyereményét. A szerencsésnek már nem volt sok ideje jelentkezni a csaknem 7 milliárd forintért, de most megtette. 
Idén februárban először vitte el magyar játékos az Eurojackpot főnyereményét, a szerencsés nyertes bruttó 22,5 millió euróval, azaz közel 7 milliárd forinttal lett gazdagabb. Ebből még adóznia kell, de a 15 százalékos személyi jövedelemadó levonása után is 5,9 milliárd forintja marad, ami még így is a valaha volt legmagasabb elvitt magyar lottónyeremény. Az eddigi rekordot egyébként az Ötöslottón érték el 2003-ban, akkor a szerencsés nyertes 5,092 milliárd forintot vihetett haza

A Szerencsejáték Zrt. által megerősített információk szerint a telitalálatos szelvény birtokosa egy nyugdíjas férfi, aki először feleségének árulta el a nagy hírt, majd a többi családtagjának is elmesélte. A nyertes férfi fröccsel ünnepelt és a jövőben jótékonykodni szeretne, kórházaknak akar pénzt adni.

Forrás: faktor.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések