A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Interpol vezetője: “Európaiak, fegyverezzétek fel magatokat! Óriási a veszély!”

Az Interpol vezetője világosan beszél. Csupán két módja van annak, hogy hatékonyan megállítsuk a civilek elleni terrort:
“Vagy biztonsági körzeteket hozunk létre (amihez sok ember kell), vagy megengedjük az embereknek a fegyverviselést annak érdekében, hogy megvédhessék magukat.”

Természetesen még több rendőrre van szükség, de akármennyi rendőr is van az utcákon, mindenhol nem tudnak ott lenni.

Katonai vezető: “Fegyverezzétek fel magatokat!”

Svájc legfelsőbb katonai vezetője arra figyelmeztet, hogy “Nyugat-Európa az összeomlás szélén áll a kaotikus erőszak következményeként, melyet a gazdasági zavarok, a tömeges bevándorlás és a terrorizmus idéz elő”, és azt tanácsolja a civileknek, hogy “tegyenek lépéseket annak érdekében, hogy felfegyverezzék magukat.”

Milos Zeman cseh elnök a következőt mondta: “A terrorizmus megállításának egyetlen módja, ha eltávolítjuk annak okát – azaz deportáljuk azokat a migránsokat, akik nem tudnak beilleszkedni -, és a polgárokat fel kell fegyverezni és fel kell készíteni arra, hogy megvédjék magukat és másokat.”

Tanuljunk Izraeltől

Ha a politikusok követték volna az Interpol javaslatát, akkor sok életet lehetett volna megmenteni Nizzában, a Charlie Hebdo szerkesztőségében, a Bataclanban, a német vonaton és bevásárlóközpontban, stb.

Tanulnunk kell Izraeltől, ahol az embereknek lehetőségük van a fegyverviselésre és arra, hogy lelőjék a terroristákat. Izraelben egy iszlám terroristának átlagosan csak egy-két embert sikerül megölnie, mielőtt egy fegyveres civil megállítaná. Izraelben a liberális fegyvertartási törvények ellenére kevesebb a fegyver miatti halálesetek száma, mint például Franciaországban, Finnországban vagy Ausztriában. A lőfegyver miatti halálesetek 100 ezer lakosra eső évi átlagos száma csupán 1 körüli, ami harmadannyi, mint Dániában, ahol még a paprikaspray is tiltott.

A fegyverek életet mentenek

Európának azzal kellene kezdeni, hogy megengedik a rendőröknek és katonáknak, hogy szolgálati időn kívül is hordhassanak fegyvert. Ez növeli a védekezési képességünket a terroristákkal szemben, mivel több ezer professzionális felfegyverzett férfi és nő kerül az utcáinkra.

Az európai társadalmak sebezhetősége bátorítja a dzsihádistákat, hogy újból lecsapjanak. Minél előbb tanulunk Izraeltől, annál több életet tudunk majd megmenteni.

Nicolai Sennels, pszichológus és politikai elemző

Forrás: Dzsihádfigyelő

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Tambopata üzenete…
Az milyen beosztás, hogy az "INTERPOL VEZETŐJE" ... ? (Biztos szakértő írta !)