A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így látja a világhírű zarándokutat a fiatal debreceni fotós

El Camino: az utazás nagy hatással volt Puskás Dánielre. Fotóiból a Képnézegető Galériában nyílott tárlat.
El Camino, az út – nemes egyszerűséggel így nevezik spanyolul azt a több ezer kilométer hosszan kanyargó túrautat, amelynek erős vallásos töltete is van az ott menetelők számára. Aki erre az útra lép, azokat ugyanaz a cél vezérli: elérni gyalog, biciklin vagy épp lóháton Santiago de Compostelába.

Tavaly a fiatal debreceni fényképész, Puskás Dániel megtette az embert próbáló utat. (A Dehir.hu cikkét erről itt olvashatják!)

Puskás Dániel neve természetesen nem csak emiatt csenghet ismerősen olvasóink számára, hiszen fotókiállításairól több ízben írtunk már. Ám tagadhatatlanul nagy hatással volt rá ez az utazás, ahova magával vitte a fényképezőgépét is. Nagyon sok fotót készített, ezekből nyílt már korábban tárlata, tartott élménybeszámolót is az útról. Közel egy esztendő után, mikor időben már elég távolra került élete e nagy kalandjától, ismét a közönség elé lép fotóival, eleget téve új kiállításával a Képnézegető Galéria háziasszonya, Both Teodóra felkérésének.

„Biztos vagyok benne, hogy a közönség szeretni fogja ezeket a képeket, mert a téma már önmagában is különleges, ám még ehhez is hozzá tudott tenni a fényképészet eszközeivel Dani“ – nyilatkozta a galéria háziasszonya a Dehirnek.

A tárlatot a tervek szerint június közepéig-végig láthatjuk a Bajcsy-Zsilinszky utcai Both-Dega Imbiszben található kiállítóhelyen.

Forrás: dehir.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések