A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hihetetlen üzenettel tért vissza a halálból egy nő

Egészen döbbenetes a rákbetegsége miatt kómába esett Anita története, akit a halálból segítettek vissza az orvosok, és aki egészen elképesztő üzenetet hozott a túlvilágról.
A súlyos rákbetegségben szenvedett Anita Moorjani kómába esett. Az orvosok nem láttak esélyt a gyógyulásra, az asszony szervei leálltak. Néhány órával később felébresztették, hogy családja elköszönhessen tőle.

Az asszony a kómában fekve halálközeli élményt élt át. Anita elmesélte, mindent látott, ami kórteremben körülötte zajlott. A férjét, aki fogta a kezét, az orvosokat, akik lélegeztetőgépre kapcsolták. Az ágyon fekvő testét. Azt is tudta, már nincs kapcsolata a saját testével.

Aztán káprázatos fényt látott. Érezte elhunyt hozzátartozóinak jelenlétét és szeretetét. A lelkek beszéltek hozzá és útmutatást adtak neki. Felkínálták a lehetőséget, visszatérhet az életbe, vagy maradhat, ha úgy dönt. Az asszony először nem akart visszatérni, aztán mégis az életet választotta. Már azt is tudja, a Menyország nem egy hatalmas hely valahol a felhők fölött, hanem egy állapot.

Az elképesztő tapasztalatnak és felismerésnek köszönhetően Anita megértette a négy éve tartó betegsége okát, megértette, mennyire rombolta a testet a bűntudat, és mennyire nem szerette önmagát. Visszatértét követően nagyon gyorsan felépült. A csodás gyógyulásra az orvosok egyszerűen nem tudtak magyarázatot találni.

Élete a halálközeli élményt követően alapvetően változott meg. Tudott hinni önmagában, a világban, az egészségében, a párkapcsolatában, a létezésben. Azóta azt állítja, az életben öt igazán fontos dolog létezik:

- A szeretet az első. A lefontosabb pedig, hogy önmagunkat tudjuk szeretni.
- A második merjünk élni. A legtöbben félnek a haláltól, félnek az élettől. Ezt az érzés kell mielőbb elengedni.
- A harmadik érték, a humor és a nevetés. Legyünk vidámak, élvezzük az életet.
- Az élet ajándék. Semmilyen tárgy nem lehet olyan értékes, mint az életünk.
- Mindenkor merjünk önmagunk lenni.

Forrás: nlcafe.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések