A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hazafias flotta van születőben – A “Generation Identity” hazafias mozgalom tartóztatott fel egy migránsokat Európába szállító hajót

A “Generation Identity” nevű európai hazafias mozgalom alig egy tucatnyi tagja egy motorcsónakkal tartóztatta fel egy liberális nemzetközi segélyszervezet egyik hajóját, amely rendszeresen szállít migránsokat Európába. 
A szimbolikus akció áttörte az olasz média falait, amit kihasználva most legénységet toboroznak és adományokat gyűjtenek, amiből hajót vásárolhatnak, hogy immár a Földközi-tenger nyílt vizein is szembeszállhassanak a liberális segélyszervezetekkel.

“Hatalmas invázió.” “Haza.” “Megvédjük földjeinket.” – hallhatjuk az európai patrióta mozgalom, a Generazione Identitaria fiatljaitól, miközben a rajtaütésükre készülnek és azt tanulmányozzák, hogyan vívják meg közelgő csatájukat.

Identitás, haza, nemzet és tradíció. E jelszavak inspirálták őket, amikor megtámadták az “SOS Mediterranea” liberális segélyszervezet “Aquarius” nevű hajóját. Elállva az övéknél sokkal hatalmasabb hajó útját, testi épségüket is kockáztatva akadályozták, hogy Líbia kikötőiből migránsok további ezreit hozza Itáliába. Talán Martell Károlyra, Leonidaszra vagy a lengyel királyra, III. Sobieski Jánosra gondoltak, aki 1683-ban megverte a törökök Bécset ostromló csapatait, és megmentette a Nyugatot az iszlám hódítástól.

E történelmi személyeknek kiemelt helyük van az identitáriusok eszmei Pantheonjában. Úgy váltak hősökké hogy hazájukat védték a megszállókkal szemben. Éppen, ahogy ma történik: “Minden héten, minden órában, minden percben, illegális bevándorlókkal magrakott hajók tartanak Európa határai felé” – mondja egy propagandavideóban Clément Galant, francia tag – “A megszállás folyamatódik.” 

Ez egy valódi és közvetlen közelünkben zajló hódítás, amelyet a nyitott határok hívei támogatnak, akik közül – mondják – az eurómilliókból gazdálkodó liberális nemzetközi segélyszervezetek vállalják oroszlánrészt: két éve Líbia és Olaszország között járőrözve szállítják be az illegális bevándorlókat. “Le akarjuk leplezni, kik működnek együtt az embercsempészekkel – mutat rá Mario Müller, német aktivista. Hogyan? Egyszerű: Homokot szórnak a fogaskerekek közé. 

Előző héten egy tucatnyi aktivista Európa külömböző országaiból Olaszországba utazott, egy kis motorcsónakot béreltek és amíg a Partiőrség a helyszínre nem ért, feltartóztatták vele a humanitárius hajót, miközben az Catania kikötőjét próbálta elhagyni.


Az “SOS Mediterranée” azonnal vádolt: “a négy tüntető idegengyűlölő mozgalmakhoz tartozik”. Holott a Generazione Identitaria egy nemzetközi mozgalom, osztrák, német, holland, belga, cseh és szlovén sejtekkel. 2003-ban Franciaországban született olyan tagokkal, akik magukat demokratákként, patriótákként, pártokon kívüliekként és európaiként határozzák meg. 

Sosen rasszistaként. “Identitárius fiatalnak lenni azt jelenti, hogy értéket tulajdonítunk a kultúránknak – magyarázza Fiato – És biztosítjuk, hogy fennmaradjon, és soha el ne tűnjön” a migráció és a keveredés viszontagságai ellenére sem: “a multikulturalizmus a probléma, túlságosan különböző csoportok nem tudnak együtt élni a egyazon területen.”

A program többi része a francia “Új jobboldal”-ra emlékeztet: Ellenségük mindenki, aki a tömeges bevándorlást támogatja: a szakszervezetektől elkezdve a Katolikus Egyházon át az antifasisztákig. Sőt. Úgy vélik, az egész menekült-válságot a legnagyobb üzletnek tartják, amit valaha az európaiak ellen elkövettek. Megtévesztésnek nevezik az integrációt, és nagy népességcserére figyelmeztetnek, ahol a nemzetek identitását felszámolják a multikulturalizmus, globalizmus és liberalizmus nevében. 

Végezetül ők patrióták, nem nacionalisták (“mivel ez az ideológia külön államokra oszt”), az öreg kontinenst tekintik egy közös hazának a helyi identitás és nemzeti büszkeség megőrzése mellett. A bevándorlók hazatelepülését támogatják, a határok lezárását, az idegen bűnözők kiutasítását, hazaszállítását és a mecsetépítés korlátozását követelik.

Meg kell fékezni a tömeges bevándorlást, amit az nemzetközi segélyszervezetek támogatnak – jegyezte meg határozottan Fiato. Az Identitárius Generáció online adománygyűjtést indított “Defend Europe[http://defend-europe.org/en/home-2/]” címmel. Védd meg Európát! 

Cél, hogy elég pénzt gyűjtsenek össze egy hajóbérléshez és szembeszállhassanak az segélyszervezetek hajóival akár a Földközi tenger közepén. “Legénységet akarunk toborozni” – magyarázza az osztrák Philipp Huemer – “majd felszerelni egy hajót és ellenségeinkre vadászni vele. A “hazafias flottának” meg kell akadályoznia a nemzetközi segélyszervezetek műveleteit Sar és Tripoli térségében. 

És “ha a bevándorlók hada eurómilliókkal van finanszírozva a kormány és gazdag adományozók révén”, akkor az Identitárius Generáció is adománygyűjtéshez folyamodik, hogy képes legyen fedezni a küldetés költségeit. Legalább 50 ezer euróra lesz szükség. Ez sok pénz, de már egy hét alatt 21 ezer eurót gyűjtöttek össze. Nem rossz. És csak most lépnek rá a gázpedálra. “A jövőnk forog kockán” – mondja Fiato. De mi nem hátrálunk: meg fogjuk védeni a földünket.”

(ilgiornale.it nyomán Patrióta)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések