A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csak erős idegzetűeknek! Vérben úszó holttestekre bukkantak Cegléden! Brutális módon végeztek velük!

A családtagokat egy fiatal férfi ölte meg. Ötven késszúrással végzett velük.
Vádat emelt az ügyészség a ceglédi kettős gyilkosság ügyében. A fiatalt előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés miatt állítják bíróság elé.

A gyilkosság 2015 decemberében történt: egy 61 éves nő és egy 39 férfi vesztette életét. A rendőrség akkor azt mondta, hogy egy 21 éves fiatalt fogtak el és gyanúsítottak meg. A Pest Megyei Főügyészség hétfőn több részletet közölt az ügyről. Eszerint az érintettek szomszédok voltak. A fiatal vádlott nem dolgozott, a barátnője tartotta el, akivel együtt élt Cegléden. Sokat veszekedtek, ezek a viták pedig gyakran tettlegességig fajultak – írja a 24.hu.

Egyszer a szomszédban lakó asszony segítséget ajánlott a párnak, hogy rendeződjön a kapcsolatuk. Emiatt a a fiatalok többször átmentek az asszonyhoz beszélgetni. Az egyik ilyen találkozón azonban a férfi ellopta a nő telefonját. Az áldozat emiatt 2015 decemberében egy papírt szögelt ki a kerítésükre, amelyen az állt: itt egy tolvaj lakik. A fiatal emiatt dühös lett és úgy döntött, bosszút áll.

Ezért még aznap késő este késeket vett magához, és átment a szomszédba. Ott előbb az anyát, majd a fiát több mint 50 késszúrással megszúrta. A férfi otthon azt hazudta a barátnőjének, hogy a család elköltözött. A lány azonban nem hitt neki, ezért átment. Ő talált rá az áldozatokra. A vádlott előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.

Forrás: faktor.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések