A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Átvették a hatalmat a bevándorlók: eltűntek a nők az utcákról

Sok helyen a mig­rán­sok dik­tál­nak már abban az or­szág­ban, amely se­gítő kezet nyúj­tott nekik. A svéd nők már az ott­ho­nu­kat sem merik el­hagyni, az ut­cá­kon az erő­szak az úr.
Daily Mail újságírója, Katie Hopkins azért ment Svédországba, mert az ott élő nők megkérték mutassa meg a világnak, hogy a migránsok miatt rettegésben élik életüket. Abban az országban, amely egykor a világ legbékésebb, legliberálisabb államai közé tartozott.

Stockholm „kis Mogadishunak” nevezett negyedében, mindennaposak a gyújtogatások, fosztogatások, zavargások , 90 százalékukat pedig migránsok okozzák.

A svéd főváros nemrég még a „nemi erőszak fővárosa” volt. Most azonban a statisztikák szerint némiképp javult a helyzet, de nem annyira, hogy a svéd nők biztonságban érezhetnék magukat. Van, aki a lakását sem meri elhagyni.

A közeli buszmegállóban migránsbandák tanyáznak, a plázákat szinte teljesen kisajátították, és minden magányos nőre rátámadnak – írja a dailymail.

Egy fiatal nő azt mondta, hogy egy hete betörtek a lakásába. Ellopták a laptopját és a kocsikulcsát, nem sokkal később pedig az autóját is. A rendőrség közölte: nem tud foglalkozni az üggyel, annyira túlterheltek. Ha pedig a nők nyíltan beszélnek a migránsbűnözésről, a feministák rasszistának nevezik őket. Így kialakul a paradox helyzet a migránsoktól félnek, de a svéd nők hallgattatják el őket…

Hopkins még csak fél napja volt Svédországban, amikor felgyújtottak egy migránsközpontot, és két gránátot is felrobbantottak. Ez nyugodtabb napnak számít az “új Svédország” életében. Az újságíró a felprédált, no-go zónákká vált területeken is sétált, és mint írja, először nem tudta, mi olyan furcsa. Aztán rájött: egyetlen nő sincs az utcákon.

Csak fiatal afrikai férfiak, akik cél nélkül lézengenek az utcán, ahol csak és kizárólag arab szavakat hallani.Azokat a nőket, akik nem viselnek hidzsábot, úgy tartják számon: lények, akikkel bármit megtehetnek. Ha Hopkins a fiatalokhoz mert szólni, durván, káromkodva elhajtották, az édesanyját és ősi mesterségeket emlegetve…

A nők féltik a gyerekeiket és a nőrokonaikat is. Segítséget nem kapnak, ezért bezárkóznak. Pedig sokan közülük muszlim vallásúak.

Ilyenek a mindennapok abban az országban, amely nem is olyan rég még a nők jogainak egyik legfőbb védelmezője volt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések