A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Virágvasárnapi családi program Józsán

Idén is színes programokkal várja a DMK Józsai Közösségi Háza és a Józsai Település- és Közösségfejlesztő Egyesület a józsaiakat Virágvasárnap, április 9-én, 10 órától a Józsaparkba (Debrecen-Józsa, Szentgyörgyfalvi u. 9.). 
Április 9-én a reggeli órákban felállítják a tojásfát, amelynek feldíszítésében mindenki részt vehet. A programok 10 órakor kezdődnek. A gyerekeket kézműves játszóház várja, de lehet majd óriás tojást festeni, közösen énekelni és körtáncot tanulni.

Az érdeklődők részt vehetnek az Első józsai közösségi rétes elkészítésében. A helyszínen ki lehet próbálni a hagyományos rétes nyújtást. Bárki benevezhet a rétes versenybe saját recept alapján készített töltelékkel. A hagyományos (diós, mákos, túrós, káposztás, stb.) töltelékeken kívül lehet újszerű, szokatlan eljárásokkal is nevezni, amit a háziasszonyok már otthon kipróbáltak, és a család kedvenceivé váltak.

Az elkészített rétest a készítők és a virágvasárnapi program látogatói együtt fogyaszthatják el a nap végén.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések