A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egyedülálló fényfestészeti épületvetítés a Magyar Költészet Napján

A Magyar Írószövetség meghívja Önt Írók a forradalomban - fényfestészeti épületvetítés a Magyar Költészet Napján című ünnepi programjára.
Párizs, Róma, Dubai, Moszkva, Los Angeles és New York után Budapesten a Magyar Írószövetség székházát festi át és át a fény a Magyar Költészet Napjának estéjén, megelevenítve az írószövetség, a magyar irodalom és költészet múltját, nagy személyiségeit és az 1956-os forradalomban játszott szerepét, Kodály Zoltán zenéjével kísérve. 

A nemzetközi színtéren már számtalan sikert elérő Bordos László Zsolt által készített lenyűgözően egyedülálló és látványos épületvetési program a Magyar Írószövetség Írók a forradalomban című 1956-os programsorozatának leglátványosabb eleme, amelynek célja, hogy adózzunk együtt az 1956-os forradalom költőinek és íróinak emléke előtt, és méltóképpen emlékezzünk meg a költészet napjára.

A világszínvonalú épületvetítés és a világszínvonalú magyar irodalom közös estjére díjmentesen várunk minden kedves érdeklődőt és a sajtó munkatársait. A program az 1956-os Emlékbizottság támogatásával a magyar szabadság éve című programsorozat keretében valósul meg.

A program ingyenesen látogatható!

Időpont: 2017. április 11. (kedd) 19:50 – (a vetítés folyamatos 23 óráig)

Helyszín: Magyar Írószövetség székháza (1062 Budapest, Bajza u. 18.)

Ünnepi beszédet mond: L. Simon László költő, országgyűlési képviselő, a Magyar Írószövetség korábbi titkára

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések