A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tragédia történhetett volna a sofőr miatt, aki ittasan vezetett a debreceni éjszakában

A sofőr alkoholt fogyasztott mielőtt a volán mögé ült volna, majd elvesztette az uralmát a jármű felett. Még szerencse, hogy senki nem volt rajta kívül az úton.
Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Debrecenben. Egy Opel típusú személygépkocsi közlekedett április 25-én 1 óra körül a Doberdó utcán a Böszörményi út irányába. A sofőr egy balra ívelő kanyarban nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, amellyel megcsúszott, lesodródott az útról és áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol nekiütközött egy, a gyalogosok védelmére szolgáló korlátnak.

A közelben lakók bejelentést tettek az esetről a rendőrségre. A rendőrök a 26 éves gépjárművezetővel szemben a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A járőrök a férfit további mintavétel céljából előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, a vezetői engedélyét pedig elvették. A baleset során személyi sérülés nem történt.

itasvezetesA rendőrség a záhonyi lakossal szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Forrás: dehir.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések