A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Prostitúcióra akarták kényszeríteni

Az illetékes járásbíróság két gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezett, egy fővel szemben házi őrizet elrendeléséről határozott.
Ahogy arról korábbi cikkünkben írtunk, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság személyi szabadság megsértése miatt indított eljárást F. Dávid, K. Tünde és R. Tibor ellen - tudtuk meg Szabó Zitától, a megyei rendőrfőkapitányság sajtószóvivőjétől.

A nyomozás adatai szerint a 34 éves szolnoki férfi 2017. április 10-én összeismerkedett egy szolnoki nővel, akit elhívott családi házába. Társaival együtt a nőt ott több napon keresztül fogva tartották, hogy prostitúciós tevékenységre kényszerítsék. A sértett el akarta hagyni a házat, de ezt megakadályozták és napokon keresztül bántalmazták.

A nőnek végül 2017. április 21-én sikerült megszöknie. Bejelentését követően a rendőrök azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két férfit és 24 éves társukat. Az illetékes járásbíróság K. Tündét és R. Tibort előzetes letartóztatásba helyezte és elrendelte F. Dávid házi őrizetét.

Forrás: szoljon.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések