A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Óriási botrány ‘sógoréknál’! Ezért akartak a migránsok a szomszédba menni…

A lebukott főtisztviselő 2500 euróért hagyta jóvá a menedékkérelmeket a traiskircheni táborban.
Anno, amikor a magyarok Ausztriába disszidáltak, előbb a traiskircheni táborba kerültek, ahonnan azután a szerencséjük és a rokoni kapcsolataik igazolása után mehettek tovább a szélrózsa minden irányába.Ez a tábor ma is létezik, csak migránsoknak ad átmeneti otthont.

Itt pattant ki a botrány annak kapcsán, hogy lebukott egy korrupt tisztviselő, aki 2500 euróért hagyta jóvá a menedékkérelmeket – írta a Krone.at.

A lap szerint a hivatalos szervek megpróbálják kicsinyíteni egy bizonyos “K” úr szerepét azzal, hogy csak mindössze néhány esetről van szó, és a lebukott bevándorlók ügyét is újravizsgálják.

A hétvégén megjelent cikkhez szokatlanul sokan szóltak hozzá. A legtöbben gúnyosan fogalmaznak azzal kapcsolatban, hogy bebizonyosodott: már Ausztria sem mentes a korrupciótól.Egyesek szerint ami a sajtóban megjelent, az csak a jéghegy csúcsa, és az egész migránskezelő rendszer romlott,mások szerint pedig nem kellene “vacakolni” a bevándorlókkal, hanem vissza kellene őket küldeni oda, ahonnan jöttek.

Forrás: ripost.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések