A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Majd az angol külügyér megmondja Putyinnak mit, hogy csináljon Szíriában

Őfelsége II. Erzsébet Britannia Uralkodója qrmányának Kazalfejű Boris külügyére tegnap fölszólította Oroszországot, hogy csatlakozzon Szíria-ügyében a világ elsőszámú latorállama-az USA-vezérelte bűnkoalícióhoz - amíg nem késő!
Alekszej Puszkov a Duma alelnöke Twitter bejegyzésében csak ennyit írt a hír hallatán: “elég csak ránézni Johnsonra!”

Ma reggel az Orosz Föderációs Tanács elnöke, Valentyina Matyvijenko Rijadban olvasta a szaudi uralkodóház hercegeinek fejére az amerikaiak Szíriában elkövetett hülyeségeinek támogatását. “Nagyon nem akarunk amerikaiak által írt iraki forgatókönyv alapján kivitelezett cselekményeket Szíriában! 

Nem akarunk semmiféle ürügykoholást, kitalációt annak érdekében, hogy bárki is egy szuverén állam-Szíria-ellen katonai akcióba foghasson!”-dörrent a hercegekre Matyvijenko asszony.

Száztizenkettőre nőtt ma délelőttre az Alepponál az autóbuszkonvoj ellen tegnap elkövetett öngyilkos merénylet halálos áldozatainak száma.


Raqqanál is hasonló dolgot műveltek a kalifátusisták. Ott is öngyilkos merénylő férkőzött be egy kurd faluba. Ott 44 halottja lett az akciónak.

A csatatereken is érződik némiképp a húsvéti hangulat. Az a ritka helyzet állott elő, hogy a római és az ortodox Húsvét most ugyanazon napokra esik.

Idlib-tartomány déli részét is-Khan Sheihoun, Sarjah, Kafr Sarjah és Rakaya-meglepték tegnap az orosz gépek. A nyugati latorkoalíció apanázsoltjai most két napig biztosan nem fognak unatkozni. Mire elföldelik a sok latorhullát-éppen véget is ér a Húsvét. Jönnek a szorgos-dolgos hétköznapok az orosz pilótáknak is.

Így aztán az orosz légierő még tegnap egy jóízűt sorozott a martalócokon, és kétnapos ünnepet tart.


Észak-Hama térségében közel hatvanszor csaptak le a martalócerőkre.

Ma és holnap csak a szír gépek fognak szorgoskodni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések