A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kétmillió forinttal rövidítette meg az idős nénit a tolvaj

A 61 éves román férfi egy pohár vizet kért a 84 éves nénitől, míg a hölgy távol volt, lenyúlt a pénzét.
A debreceni rendőrök azonosították és elfogták azt a 61 éves férfit, aki egy 84 éves hölgy figyelmét elterelte, majd tőle közel 2 millió forintot lopott el.

Egy 84 éves nő tett bejelentést a rendőrségre 2016. április 6-án 12 óra körül arról, hogy egy férfi közel 2 millió forintot lopott el tőle. A gyanúsított ágyneműket és edénykészleteket kínálva csengetett be az idős hölgy debreceni otthonába, aki beengedte az ismeretlent.

A férfi rövid alkudozást követően csökkentette az edénykészlet és a lepedő árát, majd kifigyelte, hogy a sértett honnan vette elő a pénzét. A vásárlást követően a férfi egy pohár vizet kért a hölgytől, és amíg a sértett a konyhában tartózkodott, a rejtekhelyről közel 2 millió forintot tulajdonított el.

A nyomozás során beszerzett információk alapján a debreceni rendőrök azonosították a román állampolgárságú G. Iankot és 2017. április 23-án elfogták, majd őrizetbe vételét követően előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2017. április 25-én elrendelt.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 61 éves férfival szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Forrás: dehir.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések