A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Debrecenben játszik vb-selejtezőt a magyar női kézilabda válogatott

Az is kiderült, hogy jövőre is a Főnix Csarnokban rendezik meg a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjét.
Több ezer néző előtt, kiváló hangulatban zajlottak április közepén a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjének a mérkőzései. A kupát végül a Veszprém csapata vihette haza, megvédték a címüket.

A kézilabda szerelmesei jövőre is Debrecenben láthatják a magyar férfi kézilabda legnagyobb klasszisait, ugyanis jövőre is a Főnixben rendezik meg a Magyar Kupa négyes döntőjét. Ezt Makray Balázs, a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola stratégiai és sportszakmai igazgatója árulta el a Debrecen Televízió Hajrá! című magazinjának felvételén.

Mint elmondta, idén két évre szerződtek a Magyar Kézilabda Szövetséggel. A helyszín több szempontból ideális, „sajnos” azért is, mert biztosan semleges lesz (élvonalbeli felnőtt férfi kézicsapata nincs is a városnak).

Makray Balázstól azt is megtudtuk, hogy június 10-én a Főnix Csarnokban játssza a szlovákok elleni vb-selejtezőt a magyar női kézilabda válogatott.

A mérkőzés előtt Görbiczék Debrecenben edzőtáborznak majd, a tervek szerint egy edzőmeccset is játszanak a románokkal. Ez egy félig zárt kapus mérkőzés lesz, amelyen iskolás csoportok alkotják majd a közönséget.

A Makray Balázzsal készült beszélgetést a Hajrá! című sportműsorában láthatják szerdán 19.30-tól a Debrecen Televízióban.

Forrás: dehir.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések