A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Két frissen végzett új vonulós tűzoltó segíti a hivatásos állomány munkáját

A moduláris képzésben résztvevő két új kollégának szerdán délelőtt adta át a kinevezési okmányaikat a vezetői állomány jelenlétében Nagy József tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgató-helyettese. Szaponár Zoltán Baktalórántházán, míg Szőlősi Roland Kisvárdán látja el április 26-tól beosztott tűzoltóként a szolgálatot. 
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Igazgatója április 26-ai hatállyal kinevezte határozatlan időre, hivatásos jogviszonyba – 1 év próbaidővel – tű. őrmester rendfokozatba Szaponár Zoltánt a Baktalórántházi Katasztrófavédelmi Őrs állományába beosztott tűzoltó beosztásba, valamint Szőlősi Rolandot a Kisvárdai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományába, szintén beosztott tűzoltó beosztásba. 

A kinevezési okmányokat a vezetői állomány jelenlétében Nagy József tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgató-helyettese adta át, aki megfogalmazta elvárásait, a feletteseinek pedig meghatározta, hogy segítsék elő a beilleszkedésüket az új kollégáknak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések